Index / tech / Hoe te openen een Ghost Afbeelding

Share This Post

tech

Hoe te openen een Ghost Afbeelding

De Symantec Norton Ghost product is een professionele harde schijf "ghosting" of beeldvorming hulpprogramma. Afbeeldingen (back-ups) van computers kunnen snel en efficiënt gemaakt worden met behulp van de Ghost nut. Deze beelden kunnen uitstrekk

Advertisement

De Symantec Norton Ghost product is een professionele harde schijf "ghosting" of beeldvorming hulpprogramma. Afbeeldingen (back-ups) van computers kunnen snel en efficiënt gemaakt worden met behulp van de Ghost nut. Deze beelden kunnen uitstrekken over vele cd's of dvd's. Om het beeld van een Ghost opent, wordt de Norton Ghost Explorer vereist. De Norton Ghost Explorer applicatie bestanden te herstellen van de beelden die zijn gemaakt met Norton Ghost. Norton Ghost Explorer te gebruiken, moet het eerste en het laatste bestand van het beeld worden gelezen zodat de gebruiker wordt gevraagd om elke schijf van de set tijdens de lancering proces van de aanvraag beeld.

Wat je nodig hebt

image Norton Ghost

Norton Ghost Explorer

Norton Ghost (back-up image te herstellen, indien gewenst)

Klik op de knop "Start" en selecteer "Alle programma's."

Navigeer naar de "Symantec Norton" map uit te breiden.

Klik op de "Norton Ghost Explorer" programma link naar de ontdekkingsreiziger toepassing te openen.

Plaats de eerste CD of DVD van het beeld.

Klik op de "File" optie in de bovenste navigatiebalk.

Selecteer "Open" in het contextmenu.

Navigeer naar en selecteer de cd- of dvd-station. Een lijst van de bestanden die in de eerste schijf van de afbeelding wordt weergegeven. Elk bestand wordt opeenvolgend genummerd en hebben de uitbreiding van .gho.

Selecteer het eerste .gho bestand in de groep en dubbelklik op het bestand. Norton Ghost Explorer vraagt ​​de gebruiker om de laatste schijf van de afbeelding set invoegen en zoek het laatste segment van het beeldbestand.

Verwijder de eerste schijf en plaats de laatste schijf van de set in het cd- of dvd-station afbeelding en klik op "OK."

Druk op de F5-toets op de functietoets set op het toetsenbord om het bestand lijst te vernieuwen. De functietoetsen bevinden zich meestal op de bovenste rij van het toetsenbord.

Dubbelklik op het laatste bestand imago van de Ghost of. De complete mappen en bestanden lijst in de afbeelding wordt weergegeven en toegankelijk. Het beeld is nu open. Bestanden en mappen kunnen worden gekopieerd en vervolgens geopend met behulp van de Ghost afbeelding met Norton Ghost Explorer.

Controleer of de toegang door het kopiëren van een bestand van het beeld op het bureaublad. De Norton Ghost Explorer wordt de gebruiker gevraagd om de schijf met inbegrip van het bestand in het beeld te plaatsen.

Hints

Om de Ghost beeld naar de computer volledig te herstellen en de huidige inhoud van het apparaat te wissen, gebruikt u de Norton Ghost applicatie.

Share This Post