Index / Huis / Hoe te oorwoord Keuken Kasten Met Witte Merillat Rigid Thermofoil

Share This Post

Huis

Hoe te oorwoord Keuken Kasten Met Witte Merillat Rigid Thermofoil

Thermofoil, gebruikt door meubelmakers, zoals Merillat, is een vinyl plaat product dat is gefuseerd met parket, het creëren van een laminaat afwerking vergelijkbaar met melamine. De Thermofoil zorgt voor een duurzaam, makkelijk te onderhouden oppervl

AdvertisementThermofoil, gebruikt door meubelmakers, zoals Merillat, is een vinyl plaat product dat is gefuseerd met parket, het creëren van een laminaat afwerking vergelijkbaar met melamine. De Thermofoil zorgt voor een duurzaam, makkelijk te onderhouden oppervlak voor de keuken kasten en ander meubilair. Wilt u oudere keukenkasten OORWOORD met witte Merillat Thermofoil, kunt u ze verven met behulp van procedures die vergelijkbaar zijn met het schilderen van elk type van laminaat oppervlak. Als u producten die ontworpen zijn voor de baan gebruiken, moet je geen moeite het geven van uw keuken een facelift te hebben.

Wat je nodig hebt

 • schroevedraaier

  Drop doeken

  wasmiddel

  ontvetter

  Beschermende kleding - handschoenen, brillen en gasmasker

  Schuurpapier, 220-grit

  Tack doek

  laminaat primer

  Penselen of rollen

  laminaat verf

  schuimborstels

  polyurethaan

Schroef de scharnieren van uw keuken kasten en verwijder de hardware van zowel het kabinet van het hotel en de deuren. Verwijder de laden en verwijder de deur en lade trekt ook. Zet deze bevestigingselementen opzij. Als u kiest, kunt u de hardware te vervangen wanneer het refacing wordt gedaan om het uiterlijk van de keuken verder te werken.

Spread druppel doeken op de vloer onder de kast gericht en onder de deuren en laden.

Reinig de Thermofoil oppervlakken met vet verwijderen wasmiddel. Gebruik een sterkere-vet verwijderen agent om hardnekkige vettig of vuile gebieden schoon te maken. Sommige vet verwijderaars zijn erg giftig, dus draag beschermende kleding, inclusief handschoenen, brillen en een gasmasker.

Schuur het gehele oppervlak van de Thermofoil met 220-grit schuurpapier. Niet zand weg het laminaat finish. Sand alleen totdat u het glanzende oppervlak saai en stoffig geworden.

Veeg de geschuurde oppervlakken met een tack doek om stof te verwijderen. Deze stap wordt best uitgevoerd net voordat primer op het oppervlak zodat meer stof kans om zich te vestigen op het geschuurde oppervlak heeft.

Rol of borstel op een laag primer ontworpen voor laminaat oppervlakken. Bedek alle Thermofoil oppervlakken met een dunne, gelijkmatige laag. Volg de aanwijzingen op de primer label, laat de primer drogen. U moet het mogelijk maken de primer volledig opdrogen. Anders zal het oppervlak niet zo hard als het kan met volledig droge primer. Veel primers raden enkele dagen droogtijd.

Verf de voorbehandelde oppervlak met een dunne, gelijkmatige laag laminaat verf. Laat de verf goed drogen en een tweede laag aanbrengen als de eerste laag is niet dekkend. Laat de tweede laag verf volledig opdrogen.

Breng een beschermende coating van polyurethaan met een schone penseel op de gelakte oppervlakken als de kasten veel slijtage zien. Laat de polyurethaan volledig drogen.

Doe de lade en deur trekt weer aan en monteer de keukenkasten, met behulp van de oude hardware of nieuw materiaal. Als u krassen verf van elk gebied tijdens het monteren, retoucheren de primer en verf met een schuim borstel.

Hints

Werk in een goed geventileerde ruimte. Laat geen kinderen of huisdieren in de buurt van de werkplek mogelijk te maken.

Share This Post