Index / Eten drinken / Hoe te ontwerpen Uit Tomaten Snijd

Share This Post

Eten drinken

Hoe te ontwerpen Uit Tomaten Snijd

Versieren van een bord met gesneden fruit of groente voegt een element van creativiteit en elegantie aan elk gerecht. Snijden ontwerpen in tomaten is eenvoudige manier om dat vleugje elegantie toe te voegen en maak indruk op het diner gasten, vriende

AdvertisementVersieren van een bord met gesneden fruit of groente voegt een element van creativiteit en elegantie aan elk gerecht. Snijden ontwerpen in tomaten is eenvoudige manier om dat vleugje elegantie toe te voegen en maak indruk op het diner gasten, vrienden en familie. De traditionele Thaise stijl tomaat roos, de tomaat goudvissen en het lieveheersbeestje tomaat zijn enkele van de eenvoudigste culinaire decoraties gebruikt door de koks van alle vaardigheidsniveaus. Verken uw culinaire creativiteit: transformeren van een gewone tomaat in een prachtige decoratie.

Wat je nodig hebt

Scherp mes

Tomaat

dunne wortel

dikke wortel

tomaat Rose

Kies een mollige, ronde rode tomaten uit de supermarkt of de markt.

Steek de punt van het mes in de bovenkant van de tomaat ongeveer een halve inch van het centrum. horizontaal gesneden in de bovenkant van de tomaat stoppen vlak voor het gehele bovenste verwijderd (om een ​​flap te vormen).

Snijd rond de omtrek van de tomaat van het ene uiteinde van de flap houdt het mes zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk. Voorzichtig draai de tomaat in de hand terwijl je de huid afgesneden in één strip.

Snijd de huid af van de tomaat als je eenmaal op de bodem. U bent nu vertrokken met de huid van de tomaat in een enkele spiraal stuk.

Houd het smalle uiteinde van de spiraal en krul het naar de grote eindstuk.

Krul de huid volledig en aan te passen aan vormen de tomaten roos.

tomaat Goldfish

Houd de tomaat verticaal zoals je snijd het half in de lengte met een scherp mes.

Snijd het vel van de tomaat in drie stroken blijven zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk. Snij een strook in het midden en twee aan de zijkanten waardoor ze enigszins stevig op de achterkant van de tomaat.

Vouw de drie strips om ze te laten uitzien als goudvissen vinnen. Fijngesneden V-vormen en de uiteinden van elke strook indien gewenst.

Snijd drie kleine ronde plakjes dunne wortel. Plaats twee plakken aan de zijkanten van de tomaat ogen en een onderaan in het midden van de mond.

Snij een grote plak ronde van dikke wortel. Snijd de plak in de helft van het plaatsen van één snee aan elke kant van de tomaat te laten uitzien als goudvissen vinnen.

Ladybird Tomaat

Snijd een derde deel van een mollige round tomaat met een scherp mes.

Snijd dunne plakjes in een derde van de tomaat zonder te snijden de plakjes helemaal uit. Het einde van de tomaat moet nu een flap. Snijd een driehoekige wig uit de plakken onder de flap.

Snijd een middelgrote stukje uit het resterende 2/3 van de tomaat. Snijd de bovenste derde van de snee. Dit zal het hoofd van het lieveheersbeestje zijn.

Snijd de huid af in twee dunne reepjes van de resterende stuk van de snee. Schik de twee dunne stroken op de bovenste derde stuk van Stap 3 te kijken als antenne (halve maan vormen).

Leg de plakjes tomaat stuk uit stap 2 op de top van lieveheersbeestje hoofd en de ventilator uit de plakjes te lijken benen.

Hints

Firm ronde tomaten zijn makkelijker te snijden en houdt de vorm van de roos en lieveheersbeestje beter dan rijp degenen.

Tomaat rozen zijn ideaal voor salades en bijgerechten.

Geniet van tomaten in een limoensap en water mengsel om te voorkomen dat ze bruin worden.

Gebruik een mes met een scherp puntig uiteinde voor het beste resultaat.

Gebruik een scherp mes en snijd langzaam en voorzichtig om letsel te voorkomen.

Share This Post