Index / Onderwijs / Hoe te ontvangen Uw NBCOT Score

Share This Post

Onderwijs

Hoe te ontvangen Uw NBCOT Score

Als u wilt een ergotherapeut te worden, een van de eisen is de Nationale Raad voor Certificatie in Occupational Therapy (NBCOT) te testen. U moet plannen, te nemen en het examen afleggen om uw certificering te ontvangen in de ergotherapie. Om erachte

AdvertisementAls u wilt een ergotherapeut te worden, een van de eisen is de Nationale Raad voor Certificatie in Occupational Therapy (NBCOT) te testen. U moet plannen, te nemen en het examen afleggen om uw certificering te ontvangen in de ergotherapie. Om erachter te komen of je geslaagd, kun je je score te controleren op uw online account met NBCOT.

Maak een account op de website NBCOT (secure.nbcot.org). Klik op de "Set Up Nieuw account" link. Vul uw e-mailadres, een wachtwoord en voer uw wachtwoord een tweede keer ter verificatie.

Voltooiing van de aanvraagprocedure en klik op de link in het account verificatie e-mail om uw e-mailadres gestuurd om het proces van het openen van uw account te voltooien.

Bekijk je testresultaten wanneer ze beschikbaar zijn door in te loggen op je account en te klikken op de link "Exam Results" te worden.

Hints

NBCOT testresultaten worden vrijgegeven op specifieke data, volgens de examencommissie Scoring Agenda op de NBCOT website. Uw testresultaten zal worden geplaatst een tot twee dagen na de volgende geplande scoren datum voor uw examen datum.

Share This Post