Index / Gezondheid / Hoe te Ontpit nagels behandelen

Share This Post

Gezondheid

Hoe te Ontpit nagels behandelen

Ontpit nagels zijn vaak een volkomen onschadelijk cosmetische nagel afwijking veroorzaakt door letsel of genetica. Deze kleine nagel imperfecties kunnen verdwijnen op hun eigen zonder behandeling. Kleine inkepingen op het oppervlak van nagels - soms

AdvertisementOntpit nagels zijn vaak een volkomen onschadelijk cosmetische nagel afwijking veroorzaakt door letsel of genetica. Deze kleine nagel imperfecties kunnen verdwijnen op hun eigen zonder behandeling. Kleine inkepingen op het oppervlak van nagels - soms met gelige verkleuring en afbrokkelen van de nagelplaat - komen vaak voor bij mensen met een huidaandoening bekend als psoriasis. Als uw arts een diagnose van nagel psoriasis, kunt u het uiterlijk van je nagels te verbeteren en te voorkomen dat de toestand verergert.

Wat je nodig hebt

Handcrème of spijker moisturizer

Clear nagellak of nail polish verharder

Prescription vitamine D-analoog crème

Bespreek uw nagel zorgen met uw arts. Uw arts zal in staat zijn om een ​​geïnformeerde diagnose te stellen op basis van een onderzoek van uw nagels.

Houd nagels verzorgde om letsel te voorkomen. Trim nagels regelmatig om te voorkomen dat haken of scheuren, die nagel psoriasis kan verergeren.

Hydrateren je nagels regelmatig. Verzachten en hydrateren nagels door ze te weken in water voordat het masseren van de nagels met reguliere handcrème of een spijker moisturizer product.

Breng een duidelijke nagellak of een spijker verharding product te versterken en te beschermen ontpit nagels.

Massage nagels met een recept vitamine D-analoog crème voor ongeveer vijf minuten twee keer per dag. Vitamine D-analogen zijn effectief bij de behandeling van sommige soorten psoriatica nagel dystrofie, volgens een verslag van 2009 in het tijdschrift, "Drugs."

Verhullen putjes veroorzaakt door psoriasis door het toepassen van acryl tips om je nagels, totdat de toestand verbetert.

Hints

Raadpleeg uw arts voor een onderzoek en geïnformeerde diagnose vóór de behandeling van elke nagel conditioneren jezelf. Uw arts kan een passende behandeling te bevelen, zoals lokale corticosteroïden.

Share This Post