Index / Wensen en Feesten / Hoe te ontgrendelen een Swivel Straight Christmas Tree Stand

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe te ontgrendelen een Swivel Straight Christmas Tree Stand

Kerstbomen zijn een prachtige toevoeging aan het seizoen, maar het krijgen van een boom rechtop staan ​​kan een gedoe dat er nog meer frustrerend is gemaakt als je gedwongen bent om stukken van de romp of spullen stukken karton af te snijden onder ee

AdvertisementKerstbomen zijn een prachtige toevoeging aan het seizoen, maar het krijgen van een boom rechtop staan ​​kan een gedoe dat er nog meer frustrerend is gemaakt als je gedwongen bent om stukken van de romp of spullen stukken karton af te snijden onder een onevenwichtige boom stand. De Swivel Straight Christmas Tree Stand kunt u uw boom rechtop gemakkelijk weer te geven, ongeacht hoe scheef het ook moge zijn. De Swivel Straight stand maakt gebruik van een vergrendelingsmechanisme dat wordt gecontroleerd door een voetpedaal, en het ontsluiten van de stand om uw boom rechtzetten of te verwijderen uit de standaard is een eenvoudig proces.

Trek het voetpedaal helemaal uit. Het pedaal is opgeslagen in de standaard en zullen niet werken tenzij deze volledig is uitgeschoven.

Grip de boomstam stevig met je handen op een comfortabele hoogte. Wanneer de stand is ontgrendeld, zal de houder dat de boomstam houdt in staat zijn om vrij in de stand te bewegen, en door de boom stil houden u zult het houden van omvallen.

Stap op het voetpedaal en druk helemaal naar beneden. Dit zal de boom houder van de standaard ontgrendelen.

de boom indien nodig recht te maken, en laat het voetpedaal om het weer op zijn plaats te vergrendelen. Als u wilt dat de boom volledig te verwijderen, tilt u de boom vergaarbak uit de stand en zet het op de rand van de stand. Laat het resterende water afvoer in de stand, en dan is de boom uit de houder te verwijderen.

Hints

De boom vergaarbak en stand kunnen worden schoongemaakt met warm water en zeep. Vermijd schoonmaakmiddelen met chemicaliën, omdat ze het oppervlak kunnen beschadigen.

Share This Post