Index / tech / Hoe te ontgrendelen een Samsung Heap controleren

Share This Post

tech

Hoe te ontgrendelen een Samsung Heap controleren

De heap check mode op een Samsung telefoon is een debugging tool die de fabrikant gebruikt om codering fouten te controleren in het besturingssysteem van de telefoon. De heap check functie verschijnt wanneer de telefoon ervaart een probleem schrijven

Advertisement

De heap check mode op een Samsung telefoon is een debugging tool die de fabrikant gebruikt om codering fouten te controleren in het besturingssysteem van de telefoon. De heap check functie verschijnt wanneer de telefoon ervaart een probleem schrijven naar het interne geheugen of de geheugenkaart. De foutmelding meestal weergegeven wanneer u een foto met de camera te nemen. De fouten verschijnt op het scherm en de telefoon niet meer reageert. Om de heap check fout te herstellen, alles wat je hoeft te doen is opnieuw opstarten van de telefoon.

Schakel de stroom op uw Samsung-telefoon. Sommige telefoons hebben een speciale power-knop; anderen moet u op en houd de toets "END".

Wacht een paar seconden om ervoor te zorgen dat de telefoon is volledig uitgeschakeld. Als de telefoon niet uit te schakelen, de batterij te verwijderen. Controleer de handleiding van de telefoon voor instructies voor de batterij te verwijderen.

Installeer de batterij als je had om het te verwijderen; Vervolgens, zet de telefoon weer aan.

Hints

Als de fout blijft bestaan, zelfs na een herstart van de telefoon, contact opnemen met de technische support afdeling van uw mobiele vervoerder.

Share This Post