Index / Onderwijs / Hoe te Ongevallen op school voorkomen

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Ongevallen op school voorkomen

Het houden van een school vol kinderen en medewerkers veilig en ongevalvrij is geen gemakkelijke taak. Een kleine water gemorst in de hal of een kuil op de speelplaats kan ernstig letsel veroorzaken en mogelijk de school te openen voor juridische gev

Advertisement

Het houden van een school vol kinderen en medewerkers veilig en ongevalvrij is geen gemakkelijke taak. Een kleine water gemorst in de hal of een kuil op de speelplaats kan ernstig letsel veroorzaken en mogelijk de school te openen voor juridische gevolgen als ze niet onmiddellijk aangepakt. Om ongelukken op school te voorkomen, het genereren van een duidelijke set van richtlijnen voor de veiligheid en houden een adelaar in de gaten faciliteiten. Train medewerkers en studenten over manieren om ongelukken te voorkomen en wat te doen als iemand gewond raakt.

Stap 1

Maak een veiligheidscommissie van docenten, bestuurders en studenten. Krijg studenten betrokken zijn, zelfs in de lagere school, zodat studenten een deel van het houden van de school veilig voelen. Vraag elk lid van de commissie om een ​​of twee ongevallen hij heeft meegemaakt in te dienen op school of te identificeren gebieden van de faciliteit, die een gevaar voor de veiligheid kunnen vormen.

Compileer de inzendingen in een lijst en cross-check de lijst om te zoeken naar overeenkomsten. Misschien vindt u dat de leden van de zelfde ongeval of onveilige situatie hebben meegemaakt. Presenteer uw lijst naar de commissie en werven manieren die elke situatie kan worden verholpen. Vraag commissieleden te denken aan andere manieren om de school kan onveilig zijn. Voeg deze ideeën om uw lijst en vraag om suggesties over hoe deze gebieden vast te stellen.

Stap 2

Repareren alle onveilige gebieden binnen de faciliteit. Raadpleeg de lijst van gevaarlijke gebieden en reparaties een onmiddellijke prioriteit. Bijvoorbeeld, als er gaten in de speeltuin of een klaslokaal deur die slams gesloten is, vraag de school bewaarder of tuinman die reparaties plaats aan de top van haar lijst.

Stap 3

Ontwerp een set van de veiligheidsvoorschriften die alle studenten en medewerkers moeten volgen. Met behulp van de lijst van de veiligheidscommissie, een set van veiligheidsregels hele school. Regels kunnen onder meer de bewaarder over al gemorst op de grond onmiddellijk te vertellen (of het opvegen van gemorste zie je) geen stromend in de hal.

Furnish een kopie van de veiligheidsvoorschriften voor alle studenten en medewerkers en maak grote posters die de veiligheidsregels lijst. Hang posters veiligheid in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lunchroom, op kantoor, in de buurt van de toiletten en in de voorste hal.

stap 4

Implementeren van veiligheidstrainingen voor alle studenten. Vraag docenten om de veiligheid van klassikale training op basis van de regels uit te voeren. Houd de lerarenopleiding van tevoren aan direct leraren over onderwerpen te dekken en hoe studenten op te leiden.

Nodig veiligheid experts zoals de brandweer, het Rode Kruis werknemers en de gezondheid van de werknemers naar school om discussies over hoe om ongevallen te voorkomen en leerlingen veilig te houden.

stap 5

Voeren maandelijkse controles van speeltoestellen en faciliteiten. Vraag leden van de veiligheid van de commissie om routinecontroles van de aangewezen "onveilig" of gevaarlijke gebieden te voeren. Voorzie de groep met een checklist om te helpen met de maandelijkse beoordeling.

Reparatie of pakken enige gebroken uitrusting of onveilige gebieden onmiddellijk na de maandelijkse inspectie en re-adres van alle gebieden die een gewone probleem. Bijvoorbeeld, als een stuk van speeltoestellen blijft breken, verwijdert u het hele stuk van speeltoestellen.

Hints

Maak een afspraak met uw veiligheid commissie een keer per jaar om de veiligheid regels te herzien en het genereren van een nieuwe lijst, vooral als u wijzigingen in de faciliteit hebben gemaakt.

Communiceer uw veiligheid inspanningen met de ouders om uw initiatief te ondersteunen.

Wijs een speciale "safety week ', waar studenten en medewerkers focus en de regels te bespreken. Speel de veiligheid van spellen zoals "safety bingo" (waar de studenten te identificeren manieren om veilig te blijven in plaats van het vinden van nummers op de bingo kaart) en de leerlingen aanmoedigen om de school verkleed als hun favoriete rescue helden te komen.

Share This Post