Index / Persoonlijke financiën / Hoe te om Uw Line of Credit

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te om Uw Line of Credit

Het verhogen van uw kredietlimiet kunt uw koopkracht te verhogen, en het hebben van toegang tot extra krediet kan zelfs het verbeteren van uw credit score. Hoe kunt u uw geldschieter aanpak voor een verhoging hangt af van het soort krediet dat je heb

Advertisement

Het verhogen van uw kredietlimiet kunt uw koopkracht te verhogen, en het hebben van toegang tot extra krediet kan zelfs het verbeteren van uw credit score. Hoe kunt u uw geldschieter aanpak voor een verhoging hangt af van het soort krediet dat je hebt. Consumenten kunnen proberen om de grenzen van hun creditcards of hun home equity lijnen te verhogen, terwijl bedrijven kunnen willen hun business lines van het krediet aan te passen.

Kredietkaarten

Sommige credit card bedrijven zullen automatisch verhogen van uw kredietlimiet als je aan bepaalde criteria en hun kaart hebben gehad gedurende ten minste zes maanden, maar u kunt ook pro-actief contact met hen en vraag een toename. Sommige bedrijven hebben een online optie, terwijl andere bedrijven eisen dat u te bellen.

U kunt het verbeteren van uw kansen op het krijgen van een verhoging van uw kredietlimiet op:

Het onderhouden van een goede credit score en betaling geschiedenis: Lenders controleer uw credit score, hoeveel schuld je hebt, en uw aflossing geschiedenis. Capital One zoekt naar credit card klanten die op tijd betalen en consequent betalen over het minimum bedrag te bepalen of ze zijn goede kandidaten voor een hogere kredietlimiet.

Het verstrekken van accurate financiële informatie: Credit card maatschappijen kijken naar uw jaarinkomen, arbeidssituatie, en in sommige gevallen uw huur / hypotheek kosten. Informeer uw credit card bedrijven zo snel mogelijk als uw inkomen is toegenomen of je status arbeid of de kosten van levensonderhoud te veranderen.

Wachten voordat u een andere verhoging aan te vragen: Simon Zhen van MyBankTracker.com adviseert te wachten zes maanden of meer na ontvangst van een kredietlimiet stijging voor het aanvragen van een ander op dezelfde kaart.

Tip

Vraag uw credit card bedrijf als het een "harde pull" zal maken door uw krediet te controleren wanneer u een verhoging te vragen. Een harde pull kan uw credit score te dompelen door een paar punten. Sommige kredietverstrekkers kijken naar bestaande rapporten van de kredietbureaus om dit te voorkomen.

Waarschuwing

In een poging om de consument te beschermen, de Amerikaanse regering geslaagd voor de Credit Card Accountability en Disclosure Act van 2009, die kredietverlening nodig heeft om rekening te houden met de vraag of klanten betalingen kunnen maken voordat het verhogen van hun kredietlimieten. Als uw krediet is niet goed, zijn schuldeisers verboden het verhogen van uw kredietlimiet.

Home Equity Lines of Credit

Home Equity Lines consumenten in staat stellen om hun huizen als onderpand, die in hoofdzaak de rente die zij betalen in vergelijking met andere vormen van ongedekte kredieten, zoals creditcards kunnen verlagen gebruiken

U kunt uw equity verhogen door:

Het aanvragen van een nieuwe home equity: Veel home equity leningen hebben een draw periode waarin je mag het geld dat u leent en een aflossingsperiode gebruiken wanneer je terug te betalen de kredietgever. Wanneer u de looptijd van uw lening te bereiken, kunt u in staat om een ​​aanvraag voor een nieuwe home equity lening, afhankelijk van de waarde van uw huis.

Bewijzen dat je bent een verantwoordelijke lener: Lenders zal kijken naar uw schuld en de terugbetaling geschiedenis te bepalen of een limiet verhoging zal bieden. Hoeveel krediet u ontvangt zal ook afhangen van het eigen vermogen in uw huis en uw inkomen.

Business Lines of Credit

Business lines van het krediet kan onbeveiligde zijn of ze kunnen onderpand, zoals onroerend goed, inventaris, spaarrekeningen en kasbons.

Je kunt je kansen vergroten op het krijgen van een stijging met:

Het aanbieden van verhoogde zekerheid: Revere Bank adviseert dat voor sommige nieuwe bedrijven, of mensen met een beperkte lenen geschiedenis, moet u wellicht te onderpand waarde van 120 procent van de lijn van het krediet aan te bieden.

Resultaat sterke cashflow: Wells Fargo wil zakelijke klanten naar $ 1,50 van de cash flow hebben voor elke $ 1 van de kosten.

Het hebben van een goede krediet geschiedenis: Banken willen zowel een persoonlijke en zakelijke geschiedenis van het betalen van de schuld op tijd te zien.

Share This Post