Index / Bedrijf / Hoe te om Geld Schrijven Ebooks

Share This Post

Bedrijf

Hoe te om Geld Schrijven Ebooks

Individuen kunnen inkomen te verdienen uit een grote verscheidenheid van zakelijke ideeën op het internet, met inbegrip van het schrijven van ebooks. In tegenstelling tot de traditionele boek uitgeefproces, kunnen schrijvers hun digitale boeken op hu

Advertisement

Individuen kunnen inkomen te verdienen uit een grote verscheidenheid van zakelijke ideeën op het internet, met inbegrip van het schrijven van ebooks. In tegenstelling tot de traditionele boek uitgeefproces, kunnen schrijvers hun digitale boeken op hun eigen in minder tijd te publiceren en hebben nog steeds de mogelijkheid om een ​​groot aantal mensen te bereiken. Toch moet ebook schrijvers elk aspect van de uitgeverij te behandelen zelf, met inbegrip van marketing. De mogelijkheid om een ​​veel groter percentage van de inkomsten dan te houden is het mogelijk met de traditionele uitgevers van boeken toe dit nadeel kan opwegen tegen.

Bepaal een onderwerp dat je comfortabel voelt het schrijven over en selecteer een onderwerp. Als u niet zeker weet wat om over te schrijven, te onderzoeken actueel nieuws en populaire tijdschriften. Identificeer een populair onderwerp en onderzoek totdat je genoeg informatie om een ​​ebook te schrijven hebben verworven.

Schrijf het eerste ontwerp van het e-boek. Lees hem om eventuele fouten te corrigeren. Herziening van de e-boek zo vaak als je nodig hebt om tot je tevreden bent met het. Het is nuttig om een ​​vriend of een professionele corrector lees uw werk. Gebruik de suggesties voor verdere verbetering.

Upload uw ebook naar een online self-publishing service. Deze omvatten bedrijven zoals Amazon, Lulu en Xlibris. Zelf publiceren van websites leden toestaan ​​om hun werk te publiceren kosteloos in ruil voor een bescheiden percentage van elke verkoop.

Adverteer uw ebook online en off-line. Bijvoorbeeld, post een link naar uw ebook pagina op forums, op social networking websites en op uw blog. U kunt ook adverteren in de plaatselijke krant, post flyers en distribueren van visitekaartjes met het adres van uw ebook pagina,

Verkoop je ebook via dochterondernemingen. Contact maken met filialen door middel van affiliate marketing programma's zoals Commission Junction en Clickbank. Affiliates adverteren producten voor rekening van de eigenaar in ruil voor een percentage van elke verkoop.

Verdien geld met het schrijven van ebooks voor andere mensen als je niet geïnteresseerd bent in het schrijven van uw eigen. U kunt adverteren voor uw ghostwriting diensten online of off-line.

Share This Post