Index / Sport en fitness / Hoe te Oil toevoegen aan een Honda Aquatrax

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te Oil toevoegen aan een Honda Aquatrax

De Honda Aquatrax, bekend om zijn vermogen en wendbaarheid, is een populaire vorm van wave runner dat de mogelijkheid om meerdere passagiers te houden heeft. Als u eigenaar van een Honda Aquatrax, wil je de aanbevelingen van onderhoud te volgen om de

Advertisement

De Honda Aquatrax, bekend om zijn vermogen en wendbaarheid, is een populaire vorm van wave runner dat de mogelijkheid om meerdere passagiers te houden heeft. Als u eigenaar van een Honda Aquatrax, wil je de aanbevelingen van onderhoud te volgen om de zorg voor het voertuig om een ​​lange en probleemloze levensduur te garanderen voor het. Om ervoor te zorgen dat uw Aquatrax blijft om goed te draaien, moet u de olie om de motor tot tijd toe te voegen van tijd.

Spoel de Honda Aquatrax om ervoor te zorgen dat u een nauwkeurige olie lezen te krijgen. Start de motor en zet de Fresh Water setting. Idle gedurende 5 tot 10 minuten en dan rev de motor om duidelijk uit het water nadat u de Fresh Water instelling te zetten. Laat het om te zitten voor 5 minuten voordat u verder gaat.

U moet de wave runner veilig te stellen op een stand of aanhangwagen. Zorg ervoor dat de Aquatrax waterpas, zodat u de zitting en hoedenplank kan verwijderen.

Bekijk de motor van de Honda Aquatrax als je eenmaal de zitting en hoedenplank verwijderen. Naar de achterkant van de motor, zie je de olievuldop. Open de kap en gebruik een doek om de olie peilstok schoon om het niveau te controleren vegen.

Duw de peilstok in de vulopening volledig. Verwijder de stok en controleer het door de markeringen aangewezen oliepeil. De olie moet tussen de onderste en bovenste niveau markeringen van de peilstok vallen. Als het onder de streep valt, moet u olie toe te voegen aan de Aquatrax.

olie toe te voegen door middel van de vulopening van de Honda tot het niveau van de aangewezen op de peilstok bovenste markering heeft bereikt. Je moet de olie toe te voegen in stappen van 1/2-kwart tot dit niveau te bereiken.

Hints

De aard van de olie die u zult gebruiken, hangt af van uw model van Honda Aquatrax. Veel modellen maken gebruik van 10w-40 motorolie.

Share This Post