Index / Onderwijs / Hoe te Ohms Raise op Speakers

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Ohms Raise op Speakers

Een ohm is een maateenheid die de impedantie of weerstand tegen elektrische stroom die elektrische apparaten bieden identificeert. Operationele speakers met een hoge weerstand met een versterker is veiliger, zolang je niet het volume te hoog. Lage we

Advertisement

Een ohm is een maateenheid die de impedantie of weerstand tegen elektrische stroom die elektrische apparaten bieden identificeert. Operationele speakers met een hoge weerstand met een versterker is veiliger, zolang je niet het volume te hoog. Lage weerstand speakers; vooral die met minder dan 4 Ohm, kan uw versterker gemakkelijk beschadigen als je harde geluiden te spelen. Dit is echter alleen van toepassing op solid state versterkers tegenover buizenversterkers. Hoge luidsprekerimpedantie kan buizenversterkers ruïneren.

Wat je nodig hebt

weerstanden

matching transformator

sprekers

Een weerstand in serie met de spreker. Bevestig de weerstand zowel aan de uitgangsklem van de versterker of aan de ingang van de luidsprekers. Het aansluiten van een weerstand in serie niet letterlijk te verhogen impedantie van de spreker; in plaats daarvan, het verhoogt de totale impedantie van de versterker besturing van de luidspreker ervaringen. Merk op dat de combinatie van de weerstand in serie alleen vereist dat u de impedantie bij elkaar optellen van de totale impedantie gevoeld in het circuit te krijgen.

Installeer bijpassende transformatoren circuit van de spreker te zijn schijnbare belasting te verhogen. Voorbeelden van dit soort transformatoren zijn nullen. Verbind de twee uitgangen van de transformator met de overeenkomstige aansluitingen op de luidsprekers. Ook sluit de twee ingangen van de transformator parallel aan het circuit van de versterker met de positieve terminals verbonden met het positieve van de versterker en de transformator negatieve naar de versterker negatief. Deze transformatoren kunnen vermenigvuldigen impedantie optimalisering ladingen verschijnen, zodat de belasting van de spreker overeenkomt met die van de versterkeruitgang.

Sluit een andere spreker in serie met degene wiens lading die u wenst te verhogen. Deze methode is bijna vergelijkbaar met het gebruik van een weerstand plaats. Door dit te doen, verhoogt u de totale impedantie van de versterker en het systeem naar behoren en veilig te werken.

Hints

een luidspreker parallel verbinden met een andere luidspreker of eenvoudig een weerstand zorgt ervoor dat de totale impedantie in de schakeling wordt verminderd tot een punt lager dan dat van het bestanddeel met het laagste impedantie in het circuit.

Share This Post