Index / Onderwijs / Hoe te Notecards in MLA Format Schrijf

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Notecards in MLA Format Schrijf

The Modern Language Association stijl is vaak nodig voor het schrijven van liberal arts and humanities papers. Een manier om informatie uit de middelen te organiseren is om een ​​notecard voor elk idee dat u wilt nemen in uw papier te zetten. Ook mak

AdvertisementThe Modern Language Association stijl is vaak nodig voor het schrijven van liberal arts and humanities papers. Een manier om informatie uit de middelen te organiseren is om een ​​notecard voor elk idee dat u wilt nemen in uw papier te zetten. Ook maken notecards die informatie de verwijzing in MLA-formaat, dat je gewoon kunt aansluiten op je werkt reeds pagina wanneer u uw papieren af ​​te nemen. Het creëren van notecards in MLA-formaat kunt u uw informatie te regelen, en dat maakt het schrijven van het papier veel gemakkelijker.

Het creëren van Bibliografie Cards

Bibliografie kaarten te helpen met het schrijven van de ondernemingsraad Geciteerd pagina aan het einde van het papier. Gebruik een 3-by-5-inch notecard voor elke referentie. Het formaat van de tekst op uw kaart is afhankelijk van het type bron dat u gebruikt. Een citaat van een boek in MLA-formaat, bijvoorbeeld, ziet er als volgt uit:

Hawking, Stephen. A Brief History of Time, 10th Anniversary Edition. New York: Bantam Books, 1998.

Omdat je werkt reeds pagina een hangende streepje zal hebben, dan kunt u de tweede en volgende lijnen op uw index kaarten inspringen. In MLA-formaat, verschijnt de achternaam van de auteur altijd vóór de eerste naam, gescheiden door een komma. Boektitels zijn onderstreept, terwijl de titels van artikelen tussen aanhalingstekens worden geplaatst. MLA niet langer vereist uniform resource locators, of URL's, om referenties online verkrijgbaar, maar u kunt ook URL's aan de onderkant van uw bibliografie kaarten; schrijf de URL precies zoals je die ziet in uw browser voor het geval je nodig hebt om terug naar de bron gaan.

Organiseren Bibliografie Cards

Nadat je al je bibliografie kaarten te schrijven, organiseren ze in alfabetische volgorde op basis van de eerste letter van uw citaat, die het meest waarschijnlijk de eerste letter van de achternaam van de auteur zal zijn. Deze kaart bestelling wordt de volgorde waarin u gebruiken voor uw werkt reeds pagina zijn. Nummer elke kaart in de rechterbovenhoek en trek een cirkel rond het nummer. U kunt de bron locatie toe te voegen in de rechter benedenhoek. Als je het boek gevonden in een bibliotheek, bijvoorbeeld, schrijf het nummer en de naam van de bibliotheek.

Een samenvatting van de informatie

In aanvulling op uw bibliografie kaarten, moet u notecards creëren. Deze kaarten zal helpen met het eigenlijke schrijven van het papier. Elke notecard mag slechts één idee over te hebben, dus je zou meerdere notecards hebben van de ene bron. Gebruik 4-door-6-inch notecards om ze te onderscheiden van uw bibliografie kaarten. Na het lezen van uw bron, notities maken op de kaarten in je eigen woorden; om plagiaat te voorkomen, schrijf de noten zonder te kijken naar de tekst opnieuw. Wilt u een offerte te gebruiken, schrijf het woord voor woord op uw notecard en plaats het tussen aanhalingstekens. Na het voltooien van uw kaarten, ze organiseren op onderwerp; je zou kunnen hebben drie of vier onderwerpen voor een papier. In de linkerbovenhoek van elke kaart, schrijf het onderwerp; dit zal helpen bij het organiseren van uw notities voor het schrijven van uw papieren.

Schrijven bibliografische informatie

Notecards moeten ook een aantal bibliografische informatie aan hen te binden aan uw bibliografie kaarten. In de rechterbovenhoek, schrijven en cirkel het nummer van de referentie; Dit nummer moet correleren met het nummer op de bibliografie kaart. Aan de onderkant van de kaart, schrijf het eerste woord van uw bibliografie-kaart, waarschijnlijk de achternaam van de auteur, en het paginanummer van de bron. Plaats deze vierkante haken. Bijvoorbeeld, schrijven, "(Hawking 84)," al heb je geen aanhalingstekens zult gebruiken op uw kaart. In MLA-formaat, is er geen komma tussen de laatste naam en het paginanummer. Als uw nota omvat informatie uit meerdere pagina's, schrijven "84-90" met een koppelteken tussen de nummers aan de pagina bereik je gerefereerd aan te geven. Deze informatie zal de in-tekst citaten in uw papieren te worden.

Share This Post