Index / tech / Hoe te nemen van de Facebook-Site Tour

Share This Post

tech

Hoe te nemen van de Facebook-Site Tour

Facebook is een snel groeiende social networking website die mensen in staat stelt om persoonlijke websites, contact anderen met dezelfde interesses te maken en te communiceren met vrienden. Voordat u Facebook gebruikt, kunt u een site tour voor meer

Advertisement

Facebook is een snel groeiende social networking website die mensen in staat stelt om persoonlijke websites, contact anderen met dezelfde interesses te maken en te communiceren met vrienden. Voordat u Facebook gebruikt, kunt u een site tour voor meer informatie over de website te leren.

Open een webbrowser en navigeer naar de Facebook-startpagina. Er is geen noodzaak om in te loggen of te registreren op dit punt. De site tour kan worden genomen door zowel Facebook leden en mensen die nog geen lid zijn.

Klik op "Site Tour." U vindt de link in de rechterbovenhoek van de Facebook home page te vinden.

Neem een ​​kijkje op de eerste pagina. De eerste pagina van de tour heet "Aan de slag" en geeft u een overzicht van wat Facebook is en hoe de website werkt. Let op het menu aan de rechterkant van het scherm. Dit is hoe je de rest van de tour zal navigeren.

Kies "Profile" in het menu aan de rechterkant. Hier vindt u meer informatie over de persoonlijke website die u zal creëren, die Facebook een profiel noemt. Er zijn vele manieren om uw profiel bewerken en maken het uw interesses en persoonlijkheid weerspiegelt.

Verplaats naar het gedeelte 'Foto's en Notes ". Dit gedeelte wordt uitgelegd hoe Facebook kunt u een onbeperkte hoeveelheid foto's toe te voegen aan je profiel en hoe uw foto's kunnen worden gekoppeld aan profielen van andere mensen. Notes zijn geschriften kunt u naar uw website toe te voegen voor je vrienden om te lezen.

Selecteer "Homepage" en leer hoe je de Facebook-website. Vanuit uw homepage kunt u navigeren naar uw profiel en profielen van je vrienden, nieuwe vrienden toe te voegen en krijgt een overzicht van wat er gaande is in je netwerk.

Kijk naar de "privacy-instellingen." Het laatste deel van de tour zal legt uw opties voor het beschermen van uw privacy wanneer u de Facebook-website. Veel opties geeft u de mogelijkheid om te controleren of de informatie die u op uw profiel wordt alleen gezien door de mensen die je wilt om het te zien geven.

Share This Post