Index / Cars / Hoe te nemen de achterbank Uit een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe te nemen de achterbank Uit een Honda CRV

Het verwijderen van de achterbank in een Honda CRV is een vrij eenvoudig proces. Er zijn een aantal redenen waarom deze taak noodzakelijk zijn. U kan het vervangen van de zitting met een aftermarket optie, of je kan gewoon de zetel uit de weg nodig h

AdvertisementHet verwijderen van de achterbank in een Honda CRV is een vrij eenvoudig proces. Er zijn een aantal redenen waarom deze taak noodzakelijk zijn. U kan het vervangen van de zitting met een aftermarket optie, of je kan gewoon de zetel uit de weg nodig heeft terwijl u werkt op andere reparaties en onderhoud. Hoewel het verwijderen slechts een paar minuten duren, de achterbank komt uit als een hele eenheid. Dit betekent dat de behandeling van de zitting kan een extra paar handen nodig, vanwege de omslachtige en gewicht.

Wat je nodig hebt

Dopsleutel

Socket set

Zet beide voorstoelen zo ver mogelijk naar voren. Dit is niet een verplichte stap, maar het zal u meer ruimte om te werken geven.

Open een van de rug passagier deuren en klim in de CRV. Zoek alle bevestigingsbouten die achterbank van de CRV aan de vloer.

Kantel de stoel naar voren en verwijder de bevestigingsbouten met een dopsleutel.

Trek de zitting naar voren en weg van de bouten. Klim uit de CRV en trek het zadel door de open deur.

Hints

Zorg ervoor dat de auto geen krassen, terwijl u de zitting nu uit te trekken.

Share This Post