Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Moths doden in Wool

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Moths doden in Wool

Wol en andere dierlijke weefsel materialen zijn gevoelig voor de larven van motten. Vervuilde en onjuist opgeslagen wol objecten zijn bijzonder waarschijnlijk besmet met motten en hun larven worden. Mot larven voeden zich met wol en in het algemeen s

Advertisement



Wol en andere dierlijke weefsel materialen zijn gevoelig voor de larven van motten. Vervuilde en onjuist opgeslagen wol objecten zijn bijzonder waarschijnlijk besmet met motten en hun larven worden. Mot larven voeden zich met wol en in het algemeen schaden onmerkbaar gebied van kleding, zoals onder overhemd manchetten en kragen. Afgezien van de werkelijk geleden schade, deze glimmende, witte larven spin-beschermende singels als ze zich voeden, de vorming van zijdeachtige cocons in wol. Onmiddellijk motten en hun larven te doden in wollen kledingstukken te beschermen tegen schade.

Wat je nodig hebt

stof borstel

polyethyleenzak

Vriezer

luchtdichte verpakking

Moth controle product bevat naftaleen of paradichlorobenzeen

Papier

Neem de wol post buiten, naar de mottenlarven aan zonlicht bloot te stellen. Borstel de wol met een stof borstel om mot eitjes, larven en cocons los te maken. Het borstelen actie vernietigt mot eieren en onthult de larven aan zonlicht, die larven veroorzaakt wol af te vallen.

Plaats de wol kledingstuk in een polyethyleen zak en knijp overtollige lucht. Nauw sluit de zak en vries de ingekapseld wol op of onder 0 graden Fahrenheit. Houd de wol post in de vriezer voor ten minste 72 uur om grondig te doden de resterende mottenlarven.

Onderzoek de wol voor aanhoudende mottenlarven. Als cocons of kleine, witte rupsen in de wol blijven, neemt het kledingstuk naar een stomerij om de wol professioneel droog gereinigd te hebben. Stomerij is het enige complete optie voor het reinigen van de motten aangetaste wollen kledingstukken en het doden van alle stadia van de motten.

Bewaar de schone, mot-vrij wol item in een luchtdichte verpakking met een mot controle product bevat naftaleen of paradichlorobenzeen om toekomstige mot besmetting te voorkomen. Plaats de mot controle product tussen de verschillende lagen papier aan het product doet de wol product niet beschadigen garanderen.

Share This Post