Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Mooie Handen en voeten

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Mooie Handen en voeten

De ogen kunnen de vensters aan de ziel, maar veel gebruik maken van hun handen tijdens het praten. Zorg ervoor dat uw handen niet luider spreken dan uw woorden. Mooi, bevallig, gepolijst handen en voeten kunnen spreken boekdelen over de manier waarop

Advertisement

De ogen kunnen de vensters aan de ziel, maar veel gebruik maken van hun handen tijdens het praten. Zorg ervoor dat uw handen niet luider spreken dan uw woorden. Mooi, bevallig, gepolijst handen en voeten kunnen spreken boekdelen over de manier waarop u zorg voor jezelf te nemen, en vaak is het de kleine details andere mensen merken. Als je tijd besteden verzorgen deze belangrijke gebieden, zullen anderen uw aandacht op prijs stellen voor details, en je voelt meer vertrouwen - als we goed voelen over onszelf, het toont in alles wat we doen. Maak van uw droge, ruwe handen en voeten in kunstwerken.

Wat je nodig hebt

biergist

Havermout

Ei

Pepermuntthee

Engels zout

Vick's Vapor Rub

nageltang

Voeg Biergist aan uw dieet voor een sterke, mooie nagels. Biergist is rijk aan B-vitamines die je nagels te voeden. Als u hebt gesplitst, peeling nagels, kunt u een voedselallergie of vitaminegebrek hebben.

Behandel handen en voeten speciaal. Meng een speciale havermout masker voor overbelast handen. Meng droge havermout met een ei en gelden voor handen. Laat het masker drogen en dan afwassen met lauw water. Dompel de voeten in een verkwikkend bad pepermuntthee en epsom zouten voor 15 minuten. Na het weken, wrijf sommige Vicks Vapor Rub op hen en slip op een paar sokken. De Vicks zal helpen voet cure Athlete's en verzacht eelt en menthol in het Vicks zal je voeten laten tintelen en nieuw leven ingeblazen voelen.

Oefening handen en voeten. Pick-up steentjes of knikkers met je tenen. Rol uw voeten over een deegroller, het is een mini-massage. Schud je handen heen en weer. Het helpt het bloed circuleren en is zeer ontspannend. Geef jezelf een handmassage. Wrijf ze naar beneden met een heerlijk geurende lotion.

Knip de nagels, en aandacht besteden aan de manier waarop u snijden en vorm te geven. Teennagels moet rechtdoor worden gesneden om ingegroeide teennagels te voorkomen. Kortom, afgeronde nagels zien er het beste op knokige handen. Het helpt hen er minder mager. Kweek uw nagels lang als uw handen gedrongen en vette vingers. Het voegt een vleugje elegantie. Voor een extra speciaal tintje, buff de nagels en voeg een vleugje henna. Henna voegt een mooie gloeiende roze kleur die natuurlijk uitziet.

Spoel de handen en voeten met verdunde witte azijn om geuren te verwijderen en veeg citroensap op tabak vlekken. Spoel en breng een geurige lotion. (Voeten hebben een slechte reputatie voor het ruiken, maar handen die koken of rook kan ook verschrikkelijk ruiken.)

Hints

Air uw voeten dagelijks uit, het helpt voorkomen infecties.

Probeer altijd op beide schoenen om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zitten, bijna iedereen heeft een voet iets groter dan de andere voet.

Kruis je benen op de enkel, het is beter voor het verkeer.

Neem altijd de tijd om je voeten te inspecteren voor kneuzingen en pijnlijke plekken, vooral als u diabetes. Ze zijn uw stichting, en een gebarsten stichting is moeilijk om op te staan.

Share This Post