Index / Huis / Hoe te Mold verwijderen op Brick straatstenen

Share This Post

Huis

Hoe te Mold verwijderen op Brick straatstenen

Brick straatstenen kunnen een aantrekkelijke toevoeging aan een huis te maken, en hun op basis van klei bouw is milieuvriendelijk. Net als andere structuren modelleren kan straatstenen onder de effecten van schimmel en andere schimmels worden. Schimm

AdvertisementBrick straatstenen kunnen een aantrekkelijke toevoeging aan een huis te maken, en hun op basis van klei bouw is milieuvriendelijk. Net als andere structuren modelleren kan straatstenen onder de effecten van schimmel en andere schimmels worden. Schimmel kan verschijnen als een zwarte, bruine of donkergroene slijm, vergezeld van een sterke muffe geur. Als schimmel haalt uw baksteen straatstenen, kunt u het probleem oplossen met behulp van de rechter-mal doden oplossingen.

Wat je nodig hebt

 • Föhn

  Bezem

  pan Dust

  Prullenbak

  Slang

  Spuitfles

  witte azijn

Verwijder eventuele obstakels die een deel van uw baksteenbetonmolens dekken. Bijvoorbeeld, als je klinkers voering uw oprit hebben, verwijder alle auto's, dozen, gereedschappen, planten of andere voorwerpen. Dit zal u toelaten om eventuele verborgen schimmel te vinden, terwijl het blootstellen van meer van het oppervlak aan zonlicht, de natuur schimmel killer.

Droog het oppervlak mal met behulp van warmte. Als je probeert weg te vegen schimmel in zijn actieve toestand, zal je gewoon verspreid het rond terwijl afbreuk te doen aan je eigen gezondheid. Als je het te drogen voordat u deze, zal het slapende en dus makkelijker te verwijderen te worden. Gebieden nu blootgesteld aan zonlicht moet droog op hun eigen. Voor schimmel buiten het pad van de zon, gebruik dan een föhn of een kachel.

Veeg de gedroogde schimmelsporen uit je stenen met behulp van een bezem. Met het oog op de vorm van steeds actief in de omgeving op een later tijdstip te voorkomen, borstel het direct in een blik of een prullenbak en gooi de sporen.

Spoel uw baksteen straatstenen. Hoewel overtollig vocht wordt meestal niet aanbevolen voor schimmel verwijderen, zal bakstenen sneller dan andere, meer absorberende oppervlakken te drogen. Solliciteer net genoeg water om alle-schimmel getroffen gebieden temperen.

Giet 5 procent witte azijn in een spuitfles (onverdund). Spray alle stenen aangetast door schimmel. Het azijnzuur inhoud de vorm bij contact, en andere schimmels, algen en onkruid te doden. Bovendien zal het water op de stenen kan de azijn effectief schimmel te doden zonder te verdwijnen onder de oppervlakte.

Share This Post