Index / Ambachten / Hoe te Mix Wood Stain

Share This Post

Ambachten

Hoe te Mix Wood Stain

De kleur van gekleurde hout afhankelijk van de kleur van de vlek zelf, alsmede de aard van het hout wordt bevlekt, hoe lang de vlek op het hout blijven en hoeveel je afvegen. Vlek kleurkaarten en vlek labels zijn goede plekken om te beginnen; echter,

AdvertisementDe kleur van gekleurde hout afhankelijk van de kleur van de vlek zelf, alsmede de aard van het hout wordt bevlekt, hoe lang de vlek op het hout blijven en hoeveel je afvegen. Vlek kleurkaarten en vlek labels zijn goede plekken om te beginnen; echter, moet u mogelijk vlekken te mixen om de look die u wilt creëren. Test een bestaande vlek voor het aanpassen van beits door de volgende stappen.

Wat je nodig hebt

Twee hout vlekken van hetzelfde merk en type

Paint roerder of houten lepel

plastic container

Penseel

Denk aan het hout. Sommige houtsoorten zijn poreuzer dan andere en zal genieten van de vlek beter. Test altijd een vlek met een penseel op een stuk of deel van hout voor het plegen van het kleuren van een hele item of het aanpassen van uw beits.

Let op de natuurlijke kleur van het hout en of het rode tinten versus grijs zijn, of dat het een blonde kleur ten opzichte van een gele kleur. Gebruik een vlek met gelijkaardige tinten als uitvalsbasis vlek. De vlek (s) die u zal toevoegen aan de basis vlek moet worden van een andere tint zijn.

Giet je basis vlek in een plastic container en voeg langzaam een ​​tweede vlek, mengen met een verf roerder of houten lepel. Probeer niet meer dan drie vlekken Meng - het resultaat zal gemakkelijker zijn om te dupliceren als het mengsel is minder ingewikkeld.

Test de nieuw gemengd vlek met een penseel. Herhaal de vorige stap totdat u de resultaten die u zoekt te bereiken.

Poging om genoeg vlek te mengen om uw project te voltooien. Op deze manier hoef je niet aan het mengsel te dupliceren.

Hints

Meng alleen vlekken van hetzelfde merk.

Meng geen olie gebaseerde vlekken op waterbasis vlekken.

Share This Post