Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Mix Neem Powder

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Mix Neem Powder

Neem poeder is een populaire Ayurveda behandeling gebruikt in India eeuwen huidaandoeningen zoals acne, eczeem, schimmelinfecties, brandwonden, psoriasis en netelroos genezen. Het toepassen neem plaatselijk in een pasta is een eenvoudige en effectiev

Advertisement

Neem poeder is een populaire Ayurveda behandeling gebruikt in India eeuwen huidaandoeningen zoals acne, eczeem, schimmelinfecties, brandwonden, psoriasis en netelroos genezen. Het toepassen neem plaatselijk in een pasta is een eenvoudige en effectieve manier om de behandeling van uw huid kwaal. Het is niet moeilijk te maken en toe te passen.

Wat je nodig hebt

Neem poeder

Gezuiverd water of olijfolie

Kleine kom

Lepel

Meet 1 eetl. van neem poeder in een kleine kom.

Roer er genoeg gezuiverd water tot een dikke pasta te maken. Als je een droge huid hebt, vervang olijfolie voor water.

Verspreid pasta over getroffen gebied, het vermijden van de ogen.

pasta vuil huid met lauw water spoelen na 10 tot 30 minuten, afhankelijk van de ernst van de huidaandoening.

Hints

Neem poeder kan worden toegevoegd aan badwater voor een rustgevende weken. Meng neem poeder met castille zeep en water en spuit op tuinplanten als een veilige en effectieve fungicide en insectenwerend middel. Voeg neem poeder lotion voor gebruik als een insectenwerend middel.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken op beschadigde huid. Dit artikel is niet de plaats van het advies in te winnen van een arts. Neem contact op met een arts voordat u deze of een andere behandeling voor uw medische toestand.

Share This Post