Index / Huis / Hoe te Mix Mortel voor een Douche Bed

Share This Post

Huis

Hoe te Mix Mortel voor een Douche Bed

Bij het installeren van een douche vloer, aannemers bouwen lagen van materialen zoals hout, dakplaten, gaas en mortar om een ​​solide, waterdicht fundering te creëren. Een goed geproportioneerde droog pak mortel versterkt de douche bed en betrouwbaar

AdvertisementBij het installeren van een douche vloer, aannemers bouwen lagen van materialen zoals hout, dakplaten, gaas en mortar om een ​​solide, waterdicht fundering te creëren. Een goed geproportioneerde droog pak mortel versterkt de douche bed en betrouwbaar houdt de lagen bij elkaar. U kunt droog pak mortel met gemeenschappelijke ingrediënten gevonden bij bouwmarkten te maken.

Wat je nodig hebt

  • Kruiwagen

    Bouwer zand

    Portland cement

    Latex additief of water

Meng vijf delen zand met een deel cement in een kruiwagen.

Langzaam roer water of latex additief in de mix totdat het vochtig wordt. Latex additief zal de mortel te versterken, maar water zal een voldoende sterke mix te maken.

Pak een handvol mortel en knijp het in je hand. Als de mortel zijn vorm behoudt, is het klaar voor gebruik. Als het te vloeibaar, voeg meer droog mengsel in een 5: 1 ratio. Als het te kruimelig, voeg meer water of latex additief.

Share This Post