Index / Eten drinken / Hoe te Mix limoen of citroen met melk en yoghurt Diet

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Mix limoen of citroen met melk en yoghurt Diet

Een melk en yoghurt dieet gaat om de integratie van laag-vet zuivelproducten in uw dieet. Betekent het verkrijgen van de voordelen en voeding van het calcium in zuivelproducten zonder de hoge koolhydraten, calorieën en vet dat wordt geassocieerd met

AdvertisementEen melk en yoghurt dieet gaat om de integratie van laag-vet zuivelproducten in uw dieet. Betekent het verkrijgen van de voordelen en voeding van het calcium in zuivelproducten zonder de hoge koolhydraten, calorieën en vet dat wordt geassocieerd met gewichtstoename. De invoering van andere gezonde elementen in uw dieet, zoals kalk en citroen, kan u helpen meer van uw dagelijkse aanbevolen inname van groenten en vitamine C te krijgen zonder een veel calorieën en vet. Het is ook leuk om te veranderen van de smaak van het voedsel dat je eet, zodat je niet vervelen en de verleiding om voedsel dat niet een deel van uw dieet te eten geworden.

Snij een citroen of limoen in de helft, en knijp het sap in een kop. Giet de gewenste hoeveelheid in een kopje groene thee met een beetje van niet-vette melk of sojamelk. Dit geeft je het voordeel van het toevoegen van limoen of citroen naar een warme drank met een zuivelproduct, terwijl nog steeds het behoud van uw dieet te geven. Blijf weg van volvette of 2 procent melk, en vermijd het gebruik van suiker, indien mogelijk. U kunt ook citroen- of limoensap kopen als u liever dat knijpen de vrucht. Zorg ervoor dat u koude melk toe te voegen aan de thee in plaats van warme melk of te mengen met de citroen kan veroorzaken te stremmen.

Schil een citroen of limoen met een vrucht dunschiller of een mes, en de huid en zaden verwijderen. Snijd de resterende groenten en voeg deze toe aan een low-fat, low-carb yoghurt om het aantal elan te geven. Citroen en limoen toe te voegen precies de juiste hoeveelheid van smaak aan yoghurt. Door het toevoegen van fruit je niet nodig om op smaak yoghurt, die vaak bevat additieven en suiker te kopen.

plakjes geschild en in plakjes citroen of limoen toe te voegen aan uw granen en melk. Zorg ervoor dat u deel uw ontbijtgranen, zodat je niet gaan over de aanbevolen hoeveelheid. Granen met een hoog vezelgehalte en granen zijn beter voor je lichaam dan suikerhoudende ontbijtgranen. citroen of limoen toevoegen aan uw granen en melk zal aroma en zoete smaak geven aan een anders saai ontbijtgranen.

Was en gesneden sla, paprika, uien en plakjes citroen of limoen. Voeg een klein beetje van de yoghurt om uw salade als een salade dressing. Dit zal een vullend en smakelijke lunch of maaltijd, dat is gezond en bevat kalk en citroen met een dieet te bieden.

Share This Post