Index / Wensen en Feesten / Hoe te Mix Easter Egg Dye

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe te Mix Easter Egg Dye

Kleuren Easter eggs is een oude traditie onder volwassenen en kinderen. Mengen van de kleurstof kan echter een slordig proces. Veel mensen kiezen voor paasei kleuren kits te kopen voor de eenvoud en gemak. Voor dit soort eieren, de instructies variër

AdvertisementKleuren Easter eggs is een oude traditie onder volwassenen en kinderen. Mengen van de kleurstof kan echter een slordig proces. Veel mensen kiezen voor paasei kleuren kits te kopen voor de eenvoud en gemak. Voor dit soort eieren, de instructies variëren, maar altijd op de achterzijde van de doos. Voor meer avontuurlijke ouders en voogden, meng paasei kleurstof in verschillende kleuren met behulp van water, witte azijn en elementaire kleurstof gevonden bij een supermarkt.

Wat je nodig hebt

Krant

Ondiepe bekers of kommen

Azijn

Maatbekers

Kleurstof voor levensmiddelen

Lepel

Plaats krant neer op uw tafel om uw meubels te beschermen. Dit is belangrijk omdat kleurstof hout doordringen en sommige keramische afwerkingen permanent vlek het oppervlak. Zet de kopjes in een rij, op stations waar u van plan bent om elke kleur te mengen.

Giet 2/3 kop warme water in elke kop. Dit zal helpen mengen de andere ingrediënten. Plaats geen kokend water in de kopjes. Als u gebruik maakt van plastic, kan dit de beker smelten. Laat het water afkoelen voor een paar minuten na het kookt. Een ander alternatief is om gewoon laten het warm water run in uw kraan tot het begint te stomen. Ofwel methode effectief is.

Pour 2 Tbps. witte azijn in elke kop. Voeg minstens vijf druppels kleurstof aan elke cup. Wissel de kleuren als u wilt. Hoe meer kleurstoffen u toevoegt, wordt het donkerder de eitjes worden geverfd. Meng het voedsel het kleuren licht met een lepel. Kleurstof kan worden gekocht in de bakken gangpad van de meeste supermarkten. Nadat je het mengsel roeren, de eieren zijn klaar om te worden geverfd.

Hints

Bezoek de website van Ellen's Kitchen voor een handige grafiek van de kleurstof mengsels om aangepaste kleuren niet alleen verkocht in kleurstof flessen te creëren. De kaart kan kleuren zoals paars, oranje en bruin te maken.

Share This Post