Index / tech / Hoe te Minuten transfer van een TracFone naar T-Mobile

Share This Post

tech

Hoe te Minuten transfer van een TracFone naar T-Mobile

TracFone is een mobiele telefoon provider die u toelaat om te betalen voor uw minuten met de dag met kaarten die je kunt kopen op elk warenhuis. TracFones gebruik maken van een SIM-kaart die bepaalt hoeveel minuten je moet praten. T-Mobile telefoons

AdvertisementTracFone is een mobiele telefoon provider die u toelaat om te betalen voor uw minuten met de dag met kaarten die je kunt kopen op elk warenhuis. TracFones gebruik maken van een SIM-kaart die bepaalt hoeveel minuten je moet praten. T-Mobile telefoons maken gebruik van dezelfde type SIM-kaarten, zodat TracFones gebruikers hun SIM-kaarten te schakelen naar T-Mobile telefoons en houden hun minuten. Het enige dat nodig is, is ongeveer 20 minuten van uw tijd en T-Mobile en TracFone mobiele telefoons.

Wat je nodig hebt

TracFone mobiele telefoon

T-Mobile mobiele telefoon

simkaart

Zet uw TracFone en draai het om zodat het batterijklepje is blootgesteld. Verwijder de batterijdeksel en verwijder de batterij.

Zoek de SIM-kaart, dat is een kleine, penny-sized computer chip verborgen achter een metalen protector. Schuif deze kaart uit de metalen behuizing en plaats hem naast de TracFone.

Flip over de T-Mobile telefoon en verwijder de batterij en de batterij.

Schuif de TracFone SIM-kaart in de metalen behuizing in de T-Mobile telefoon. Plaats de batterij en batterijklep van de T-Mobile telefoon.

Draai de T-Mobile telefoon op en controleer of het cellulaire signaal; als de telefoon een signaal ontvangt, is de SIM-kaart correct geïnstalleerd.

Hints

Schakelen uw SIM-kaart heeft vervalt enige garantie die u van had met ofwel T-Mobile of TracFone, dus hou dit in gedachten wanneer u overstapt kaarten.

Share This Post