Index / Huis / Hoe te meten Vloerplinten

Share This Post

Huis

Hoe te meten Vloerplinten

Plinten zijn een van de meest voorkomende vormen van gieten in een kamer. Zonder plinten, een kamer ziet er onafgewerkt. Huiseigenaren die vervangen hun plinten moet de bestaande plinten te meten om te weten hoeveel van de nieuwe molding aan te schaf

AdvertisementPlinten zijn een van de meest voorkomende vormen van gieten in een kamer. Zonder plinten, een kamer ziet er onafgewerkt. Huiseigenaren die vervangen hun plinten moet de bestaande plinten te meten om te weten hoeveel van de nieuwe molding aan te schaffen. Nauwkeurige metingen van de oude metingen zal helpen, maar huiseigenaren ook ongeveer 10 procent bij aan de uiteindelijke som van de metingen. Deze toevoeging zal zorgen voor fouten die onvermijdelijk worden gemaakt tijdens de installatie.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

Kies een plek in de kamer dat uw startpunt voor het meten van de plinten zal zijn. Gewoonlijk is het het makkelijkst om te beginnen met de eerste wand aan de linkerkant van de deur in de kamer.

Teken een ruwe schets van de kamer op een stuk papier met een potlood. Geef aan waar de deuren in de kamer liggen.

Meet de eerste lengte van de plint met een meetlint. Vraag een partner om het meetlint plat tegen de muur boven de plint te houden terwijl u de tape strekken zich uit tot aan het einde van de plint. Neem de meting het dichtst 1 / 16de van een inch. Schrijf de meting op een stuk papier, het afstemmen van de meting met de juiste muur in de ruwe schets.

Meet de resterende plinten met het meetlint. Schrijf de metingen naar beneden met de bijbehorende muren op de ruwe schets van de kamer. Wanneer u klaar bent, moet u een ruwe tekening van de kamer met de metingen van de plinten hebben naast de muren.

Share This Post