Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te meten Purse Strap Lengte

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te meten Purse Strap Lengte

Een van de moeilijkheden van het kopen van een beurs via het internet is niet van tevoren te weten hoe lang de band of banden. De totale lengte van de band bepaalt de "druppel" welke de afstand tussen het midden van de band (waar de tas landt op

AdvertisementEen van de moeilijkheden van het kopen van een beurs via het internet is niet van tevoren te weten hoe lang de band of banden. De totale lengte van de band bepaalt de "druppel" welke de afstand tussen het midden van de band (waar de tas landt op schouders) en het uiteinde van de riem, gewoonlijk aan de bovenkant van het lichaam van de zak. De lengte van de druppel bepaalt zowel hoe de tas wordt gedragen, en daardoor veel zegt over de stijl van de zak.

Wat je nodig hebt

Deur knop

Het meten van band of heerser

Handtas, indien nodig

Hang de zak van het centrum van de band (s). Als u op zoek zijn naar een handtas waarvan de band is dezelfde lengte als een zak die je al hebt, hang de zak op een deurknop.

Meet de druppel. Met een meetlint of liniaal, tel het aantal centimeters van de riem hangt aan de deurknop naar de top van het lichaam van de zak. Dat is het "drop".

Meet de band. De totale lengte van de band te meten, verdubbelen het resultaat uit stap 2.

Schat de druppel. Als u wilt dat een handtas te vallen op een bepaalde plaats op je lichaam, meet vanaf de bovenkant van je schouder naar de punt op je lichaam waar u wilt dat de top van het lichaam van de zak te vallen. Dit is de geschatte daling. Het dubbele van de verwachte daling van de totale bandlengte te schatten.

Share This Post