Index / Huis / Hoe te meten Door Molding Trim

Share This Post

Huis

Hoe te meten Door Molding Trim

Hout molding rond deuropeningen dient zowel als een cover-up voor de naad waar de deur voldoet aan de muur en een decoratieve architectonische accent. Nauwkeurig meten van deuropeningen voor het vormen zorgt voor een goede pasvorm zodra de trim wordt

AdvertisementHout molding rond deuropeningen dient zowel als een cover-up voor de naad waar de deur voldoet aan de muur en een decoratieve architectonische accent. Nauwkeurig meten van deuropeningen voor het vormen zorgt voor een goede pasvorm zodra de trim wordt gesneden. Zodra de deur is gemeten, moet de breedte van de vormen van de afmetingen worden toegevoegd die overeenkomt met het verstek op elke hoek.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

Meet de breedte van de deuropening met een meetlint. Houd een uiteinde van het meetlint strak tegen de deurpost en trek de tape horizontaal over de deur zodat deze parallel aan de vloer en de tape overlapt het andere dagstuk. Noteer de meting, waar de band voldoet aan de deurstijl.

Meet de hoogte van de deur door die één einde van het meetlint vlak tegen de vloer. Stap je op de lip van het meetlint om het op zijn plaats houden en trek de tape omhoog zodat het overlapt de bovenste stijl van de deur en de band loodrecht op de vloer. Noteer de meting.

Meet de breedte van de afwerklijst over de rug. Voeg deze meting eenmaal om de hoogte van de deuropening en tweemaal de breedte aan de totale lengte van de bekleding noodzakelijk voor elke zijde van de deur te verkrijgen. A 7 voet 2 inch high deuropening wordt afgezet met 3 inch breed molding vereist 7 voet 5 inches van trim voor elke kant. Een 3 voet 8 inch breed deuropening wordt afgezet met 3 inch breed molding vereist 4 voet 2 duim van gieten.

Share This Post