Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Mesh Golf Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Mesh Golf Shoes Reinig

Hoewel het heeft weinig invloed op de prestaties, het houden van uw golfschoenen in onberispelijke staat zal u helpen een professionele uitstraling te behouden. Een deel van dit onderhoud omvat het regelmatig reinigen. Helaas kan het schoonmaken moei

AdvertisementHoewel het heeft weinig invloed op de prestaties, het houden van uw golfschoenen in onberispelijke staat zal u helpen een professionele uitstraling te behouden. Een deel van dit onderhoud omvat het regelmatig reinigen. Helaas kan het schoonmaken moeilijk lijkt als je golfschoenen bevatten mesh omdat het een fragiele verschijning. Integendeel, er is een eenvoudige manier voor u om de maas onderdelen van uw golfschoenen schoon te maken zonder schade te veroorzaken. Alles wat je nodig hebt is schuimende schoenenpoetser en een oude tandenborstel.

Wat je nodig hebt

Schuimende schoenenpoetser

Tennis schoen siliconenspray

Tandenborstel

Handdoek

Veeg de overtollige vuil met een schone handdoek weg. Vuil werken als schuurmiddel en kras je schoenen tijdens het reinigingsproces. Een snelle afvegen met een schone handdoek zal helpen voorkomen dat dit gebeurt om uw golfschoenen.

Spray schuimende schoenenpoetser direct aan de maas en laat de stofzuiger zitten gedurende enkele minuten. Hierdoor kan het schuim inwerken door het gaas en lift vlekken die diep in het materiaal.

Poets het gaas met een oude tandenborstel. Gebruik een cirkelvormige beweging met de tandenborstel tijdens het schoonmaken bent.

Veeg het overtollige schuim als u klaar bent schoonmaken en inspecteren het gaas voor de resterende vlekken.

Herhalen totdat het gaas volledig is schoongemaakt.

Hints

De beste manier om uw golfschoenen schoon te houden is door te voorkomen dat vlekken uit zich in de eerste plaats. Dit geldt voor alle schoenen, maar met name belangrijk voor golfschoenen omdat ze voortdurend lopen door gras, modder en andere natuurlijke elementen. U kunt vlekken voorkomen door het sproeien van uw golf schoenen met schoen siliconenspray. Dit zal vuil, vuil en vlekken blijven hechten aan het oppervlak van de schoen.

Plaats uw mesh golfschoenen in een wasmachine. Het materiaal is niet bestand tegen de constante agitatie.

Share This Post