Index / Eten drinken / Hoe te Meatloaf Cook in bladerdeeg

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Meatloaf Cook in bladerdeeg

Een van de duurste maaltijden die je in veel fine-dining restaurants kunt bestellen of thuis is ossenhaas gehuld in bladerdeeg. Echter kan een goedkopere versie die nog vrij lekker worden gebruikt gehaktbrood. De sleutel is het gebruik van high-grade

AdvertisementEen van de duurste maaltijden die je in veel fine-dining restaurants kunt bestellen of thuis is ossenhaas gehuld in bladerdeeg. Echter kan een goedkopere versie die nog vrij lekker worden gebruikt gehaktbrood. De sleutel is het gebruik van high-grade gehakt en het gehaktbrood bakken alvorens te verpakken in bladerdeeg.

Wat je nodig hebt

Meatloaf ingrediënten

Loaf pannen of bakplaat

Koekepan

Plantaardige olie

Ketchup of groenten, zoals champignons en uien

Bladerdeeg

Kom

eieren

Water

vliegenmepper

Food-grade borstel

Instant lezen thermometer

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Maak een gehaktbrood mengsel; een typisch gehaktbrood mengsel bestaat uit rundergehakt - bij voorkeur ronde of slanker grond - en broodkruimels en ei. Sommige mensen voeg melk, uien, worcestersaus, mosterd, zout, versgemalen zwarte peper en / of andere kruiden naar smaak toe.

Vorm een ​​brood uit de gehaktbrood mengsel en plaats deze in een brood pan of bakplaat; als het gebruiken van een brood pan, laat een kleine hoeveelheid van de ruimte rondom het gehaktbrood voor het vet af te voeren naar.

Bak het gehaktbrood gedurende ongeveer 45 minuten. Haal het vlees brood uit de oven. Leg het gehaktbrood op een rooster afkoelen.

Plaats een coating op het gehaktbrood voor het verpakken met bladerdeeg. Dit kan met gebakken groenten, zoals uien en champignons, of een dun laagje ketchup; deze laag helpt het bladerdeeg zich te houden aan het gehaktbrood.

Leg de bladerdeeg vellen. Smeer een kleine hoeveelheid van de coating in het midden van het bladerdeeg. Gelieve het gehaktbrood top-kant naar beneden op het bladerdeeg.

Borstel de resterende zijkanten en de uiteinden van het gehaktbrood met de coating. Vouw de uiteinden van het bladerdeeg over de gehaktbrood, en vervolgens wikkel de zijkanten. Knijp het bladerdeeg in het midden van een naad te vormen.

Leg het gehaktbrood naad naar beneden in een grote pan brood of op een bakplaat. Meng een ei en een beetje water in een kom met een garde tot een eiwas creëren. Coat het gehele oppervlak van het bladerdeeg met het ei te wassen met behulp van een food-grade borstel.

Leg het gehaktbrood in de oven en bak 20 tot 25 minuten of tot het bladerdeeg draait een goudbruin en een instant-lezen thermometer leest 160 F wanneer ze in het gehaktbrood. Verwijder het gehaktbrood uit de oven en laat het 5 minuten rusten om te zorgen voor overdracht koken. Slice en serveer.

Hints

Voor een traditionele Wellington stijl coating, gesneden uien en champignons tot een boete dobbelstenen. Verhit plantaardige olie in een koekenpan op middelhoog vuur. champignons en uien en bak toe te voegen voor 5-7 minuten tot de uien zacht zijn, maar niet gekarameliseerd. Voeg de ui / champignon mengsel in een keukenmachine en puls diverse tijd tot een pasta te maken. Gebruik dit mengsel om te helpen het bladerdeeg zich te houden aan het gehaktbrood.

Share This Post