Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Meadow Mushrooms identificeren

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Meadow Mushrooms identificeren

De Weide Mushroom of Agaricus campestris, is een veel voorkomende eetbare paddestoel die is goed gegeten, rauw of gekookt. Als lid van de familie Agaricus, het is nauw verwant aan de gewone witte champignons je koopt in de supermarkt en het kan worde

Advertisement

De Weide Mushroom of Agaricus campestris, is een veel voorkomende eetbare paddestoel die is goed gegeten, rauw of gekookt. Als lid van de familie Agaricus, het is nauw verwant aan de gewone witte champignons je koopt in de supermarkt en het kan worden gebruikt in de keuken in dezelfde capaciteiten. Maar, zult u merken dat deze wilde variëteit heeft veel meer smaak.

Onderzoek cap van de paddestoel. De Weide Mushroom's cap is wit en glad en licht afgeronde totdat de paddenstoel wordt oud en begint op te drogen. Na dat ze plat uit een beetje, maar op dat moment zijn ze niet erg goed voor het eten.

Kijk onder de kap te zien wat de kieuwen eruit. De kieuwen zijn licht roze als de paddestoel is jong en daar overstappen op een donkerbruin met een looptijd. Vanwege deze roze kieuwen, wordt de Weide Mushroom ook wel de "Pink Bottom."

Bestudeer de stengel. Net als de dop, de stengel is wit en glad. Het kan ook enigszins vezelachtig naar de bodem zijn.

Merk op dat dit is een gesluierde paddestoel. De sluier is een dunne ring rond de steel, waarbij de randen van de kap zijn bevestigd voordat de paddestoel ontstaan.

Kijk naar de groei plaats. Omdat zowel de rasnaam "campestris" en de gemeenschappelijke naam al aangeeft, de Weide Mushroom groeit in graslanden. Tegenwoordig dat betekent vaak wordt gevonden in het gazon. Agaricus campestris kan hier en daar verschijnen verspreid in het gras, maar er over het algemeen meerdere in een gebied. Vaak groeien ze in sprookjes ringen, dat is een van de meest heerlijke dingen over hen. U kunt een fee ring nog voordat de paddenstoelen verschijnen spotten. Het zal eruit zien als een ring in het gras waar het gras is donkerder groen en weelderig.

Hints

In Californië is er een giftige Agaricus ras dat verward met Agaricus campestris kan zijn. Dit ras wordt gekenmerkt door witte kieuwen in plaats van roze.

Share This Post