Index / tech / Hoe te MBC-programma in Dish Frequentie Polarisatie

Share This Post

tech

Hoe te MBC-programma in Dish Frequentie Polarisatie

MBC is een netwerk van het Engels en het Arabisch stations die beschikbaar zijn met behulp van free-to-air satelliet systemen op het gebied van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Om MBC zenders ontvangen die u nodig heeft om goed te programmeren deco

Advertisement

MBC is een netwerk van het Engels en het Arabisch stations die beschikbaar zijn met behulp van free-to-air satelliet systemen op het gebied van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Om MBC zenders ontvangen die u nodig heeft om goed te programmeren decoder te scannen voor free-to-air zenders. Als u eerder hebt gescand MBC kanalen die u nodig heeft om deze taak opnieuw uit te voeren na een reset van de decoder naar de fabrieksinstellingen.

Wat je nodig hebt

DSTV Decoder

Druk op de knop "Power" aan te zetten de televisie en de DSTV decoder. Druk op de "Menu" knop die op de afstandsbediening van de decoder. Dit zal een lijst weer te geven.

Scroll naar beneden deze lijst met behulp van de "Up" en "Down" pijltoetsen. Highlight "Geavanceerde opties" en druk op de knop "OK".

Highlight "Dish Installation" en druk op de knop "OK". Voer "9949" voor de "Pin" nummer en ga naar "Network 2." Druk op de knop "Rechts" pijltjestoets en markeer "Other". Druk op de knop "OK".

Zoek "Frequency" en druk op de knop "OK". Druk op de "Links" pijltjestoets en voer "12562." Druk op de knop "OK". Voer "26657" voor de "Change" symbool.

Druk op de "Links" pijl en hoogtepunt "1/2." Selecteer "horizontaal" voor de polarisatie en stel "NIT" op "Nee" Highlight "accepteren weergegeven waarden en laat het scherm" en druk op "OK."

Markeer "scan alle netwerken 'en druk op de knop" OK ". De decoder zal nu scannen op alle free-to-air zenders die beschikbaar zijn, met inbegrip van MBC stations.

Share This Post