Index / Tuin / Hoe te Lure, Val & Shoot a Skunk

Share This Post

Tuin

Hoe te Lure, Val & Shoot a Skunk

Stinkdieren zijn niet het huis gast of buur die iedereen droomt over het hebben. Hoewel ze de grootte van een huiskat, kunnen ze vicieuze krijgen zonder gebruik te maken van hun verdediging techniek van een foul spray. Trapping een stinkdier kan een

Advertisement

Stinkdieren zijn niet het huis gast of buur die iedereen droomt over het hebben. Hoewel ze de grootte van een huiskat, kunnen ze vicieuze krijgen zonder gebruik te maken van hun verdediging techniek van een foul spray. Trapping een stinkdier kan een beetje lastig zijn als je niet wilt worden gespoten, vooral als de pest onder of rond uw huis, bedrijf woont, of ergens op uw eigendom. Vallen speciaal gemaakt voor stinkdieren zijn de beste soort om te gebruiken als ze geen geur die vrijkomt zal bevatten. Echter, indien de beƫindiging gewenst - en u beschikt over een jachtvergunning - een eenvoudige kooi val met een deksel over het risico van het stinkdier het vrijgeven van de nevel zal verminderen.

Wat je nodig hebt

  • Cage val

    Vers of in blik aas

    Jute of andere bedekking

    geweer

    jachtvergunning

Aas de kooi val met de verse of in blik vis of vis-smaak kattenvoer. Open de val en plaats een blikje of een plastic container gevuld met aas in de val. Als het een heel stuk vis, leg de vis op de vloer van de kooi. Een half blikje tonijn, de helft van een visfilet, of 1/4 kopje kattenvoer zijn ook aanvaardbaar.

Plaats de open trap bij de ingang van het hol van de skunk's. De kooi val moet komen met een automatisch sluitmechanisme die wordt geopend met een draad wordt vastgehouden en snaps gesloten toen plotselinge en aanzienlijke gewicht verandert op een centrale locatie in de val.

Gooi de jute of die meer dan de val, zodat de opgesloten stinkdier niet kan zien uit.

Laad de gekooide stinkdier in het bed van een vrachtwagen zonder de val te bewegen te veel of schokkend de kooi om de geur emissie te voorkomen.

Rijden naar een plek die veilig is om het lijk te ontdoen. U moet een jachtvergunning voor kleine ongedierte hebben de dieren zelf te doden. Zorg ervoor dat u onderzoek uw staat de wet met betrekking tot het doden van wilde dieren.

Ontdek de kooi, neem richten en schieten het stinkdier in het hoofd of hart met het pistool. U kunt er zeker van het stinkdier is dood als er massale bloeden, open ogen en geen ademhaling van het stinkdier.

Hints

Bij het doden van het stinkdier, zal de geur worden vrijgegeven en zal afschuwelijk ruiken. Als het stinkdier is bang, zal de spray te gebruiken als een laatste redmiddel afweermechanisme. Als de spray in uw ogen, kan het tijdelijke blindheid veroorzaken. Wees voorzichtig wanneer het omgaan met een wild dier.

Share This Post