Index / Bedrijf / Hoe te lokaliseren een EIN Tax ID

Share This Post

Bedrijf

Hoe te lokaliseren een EIN Tax ID

Een EIN BTW-nummer, of Employer Identification Number, wordt gebruikt door de Internal Revenue Service (IRS) om een ​​zakelijke entiteit te identificeren. Als je medewerkers of het bedienen van uw bedrijf als een maatschap of vennootschap, moet u een

AdvertisementEen EIN BTW-nummer, of Employer Identification Number, wordt gebruikt door de Internal Revenue Service (IRS) om een ​​zakelijke entiteit te identificeren. Als je medewerkers of het bedienen van uw bedrijf als een maatschap of vennootschap, moet u een EIN BTW-nummer. Voor zowel werknemers als werkgevers, de EIN BTW-nummer is noodzakelijk voor het indienen van belastingen. Er zijn verschillende methoden beschikbaar voor werknemers en werkgevers om de EIN BTW-nummer te vinden.

Wat je nodig hebt

Bevestigingsbrief van EIN Tax ID uitgifte

W-2 formulieren

Werkgever Op zoek naar EIN Tax ID

Zoek de bevestiging door de IRS liet de EIN. Wanneer u zich aanmeldt voor een EIN, de IRS biedt een bericht van ontvangst van de aanvraag en afgifte van een EIN. De EIN is te vinden op deze aankondiging.

Neem contact op met de bank uw bedrijf gebruikt. De bank heeft zeer waarschijnlijk een verslag van de EIN die werd gebruikt om in eerste instantie te openen de bankrekening voor uw bedrijf. Andere agentschappen die u uw bedrijf hebt geregistreerd bij zal ook een verslag van de EIN.

Neem contact op met de IRS rechtstreeks. De Business en Specialty Tax Line aan de IRS kan de EIN aan u te leveren. Om de EIN krijgen door deze methode, moet u de informatie die wordt gebruikt om een ​​aanvraag voor de EIN controleren.

Werknemer Op zoek naar EIN Tax ID

Vraag het EIN-ID van uw werkgever. De salarisadministratie of boekhoudkundige afdeling moet in staat zijn om u te voorzien van de EIN.

Controleer uw W-2 formulieren uit voorgaande jaren. Als u in dienst zijn bij het bedrijf lang genoeg om een ​​W-2 formulier hebben ontvangen, uw werkgever EIN is op het formulier.

Zoek de EIN met behulp van de Electronic Data Gathering, Analysis, en Retrieval System (EDGAR). EDGAR is een online database geëxploiteerd door de US Securities and Exchange Commission. Voer een zoekopdracht met de naam van het bedrijf. De EIN kan worden vermeld als de IRS No.

Share This Post