Index / Gezondheid / Hoe te Lijsten van farmaceutische Reps Verkrijgen

Share This Post

Gezondheid

Hoe te Lijsten van farmaceutische Reps Verkrijgen

Artsen, ziekenhuizen en apotheken gebruik maken van een systeem voor het bijhouden van de vertegenwoordigers van de apotheek houden. Dit kan een database of andere vorm van registratie dat contact informatie bevat zijn. U kunt lijsten te vinden door

AdvertisementArtsen, ziekenhuizen en apotheken gebruik maken van een systeem voor het bijhouden van de vertegenwoordigers van de apotheek houden. Dit kan een database of andere vorm van registratie dat contact informatie bevat zijn. U kunt lijsten te vinden door vakbladen en verenigingen, netwerken met andere apotheek professionals en op het internet.

Navigeer uw browser om de SK & A Apotheek Mailing List website (zie bronnen). Dit is een dienstverlener die een lijst van meer dan 100.000 apotheek vertegenwoordigers biedt. Vul de informatie vakken aan de rechterkant van de webpagina. De gevraagde informatie omvat contact informatie, e-mail, de staat waarin u werkt, apotheek titel, locatie en het type van de dienstverlening. Voeg eventuele opmerkingen en klik vervolgens op "Get Quote Now." Vindt u meer informatie en de mogelijkheid om gratis rapporten met informatie met betrekking tot farmaceutische representatieve lijsten aanvragen ontvangen.

Ga naar NAPRx (National Association of Pharmaceutical vertegenwoordigers) website op het Internet (zie bronnen). NAPRx is een website gewijd aan de brancheorganisatie voor farmaceutische vertegenwoordigers. Uitgebreide informatie wordt verstrekt over de verschillende gebieden van de farmaceutische vertegenwoordigers, tijdschriften, lidmaatschappen, nieuws en bedrijfscontacten. Meld u aan bij de "Membership Area" aan de linkerkant van het scherm om deze dienst te gebruiken.

Bezoek de Rep Association website (zie bronnen). Dit zal u een nationale directory van regionale professionele verkoop rep verenigingen. Deze lijst is niet volledig, maar het geeft wel een uitstekend middel om de farmaceutische representatieve lijsten te verkrijgen. U kunt zich abonneren op deze site door te klikken op de "Subscribe Now" knop links of u kunt door middel van hun lijsten van vertegenwoordigers gaat u naar uw lijst te maken. Zij leveren de naam, adres, contactgegevens, telefoonnummer en e-mails. De lijst wordt gedeeld door de staat om uw zoekopdracht gemakkelijker te maken.

Share This Post