Index / Reizen / Hoe te leven en werken in Engeland

Share This Post

Reizen

Hoe te leven en werken in Engeland

Wonen en werken in het buitenland kan in eerste instantie lijken ontmoedigend, maar met een paar eenvoudige stappen, waarvan een aantal kan worden gedaan voordat het verplaatsen, zal uw overgang naar het nieuwe land gemakkelijk en spannend. Vanuit ee

Advertisement

Wonen en werken in het buitenland kan in eerste instantie lijken ontmoedigend, maar met een paar eenvoudige stappen, waarvan een aantal kan worden gedaan voordat het verplaatsen, zal uw overgang naar het nieuwe land gemakkelijk en spannend. Vanuit een andere stijl van leven aan historische bezienswaardigheden, Engeland is een van de meest fascinerende landen van Europa; met een breed scala van culturen, landschappen en voedsel, zul je snel aan te passen aan Engeland.

Wat je nodig hebt

Geld

Paspoort

Visa

Verhuur / hostel / hotel

mobieltje

Werkvergunning

Hoe te leven in Engeland

Het verkrijgen van alle benodigde vergunningen in Engeland, die typisch een paspoort, visum en de licentie om te leven. Burgers buiten de Europese Economische Ruimte (EER) en de Europese Unie (EU) een visum en werkvergunning, die kan worden gevonden op een respectievelijke consulaat.

Bereid financieel voor uw reis voor uw aankomst. Je moet genoeg geld te brengen voor twee maanden huur, eten, entertainment en benodigdheden niet in je koffer gepakt.

Zoek een locatie voor uw verblijf; worden bereid zijn te besteden ten minste $ 1.000 per maand en een maand huur te verdubbelen bij de eerste aankomst. Organiseer uw accommodatie van tevoren, maar als dit niet mogelijk is, gereserveerd genoeg geld voor een hostel of hotel voor een paar nachten.

Koop een SIM-kaart voor uw originele mobiele telefoon; contact op met uw mobiele telefoon provider die uw telefoon (een actie die het mogelijk maakt een United States cellulaire om gebruikt te worden in een nieuw land) voor een kleine aankoop vergoeding zal openen. Deze technologie zal nuttig zijn bij het zoeken naar werk, contact houden met vrienden en familie terug naar huis, en contact met huurders zijn. Breng een mobiele telefoon met internet-mogelijkheden; anders, internetcafes zijn ongeveer $ 2 per uur.

Inschrijven bij de National Health Service, een nationale gezondheidszorg dienstverlening aan alle inwoners en toeristen voorzien van een geldig visum. Elke zorgverlener in Engeland zullen de kandidaten geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van voordelen voor de gezondheid met informatie en een specifieke code te voorzien. Bovendien, werf in een European Health Insurance Card voor aankomst.

Open een lokale bankrekening om alle rekeningen te betalen. Bewijs je identiteit met je paspoort, visum, huurovereenkomst of loonstrookje evenals referenties thuisland. Een bankrekening is essentieel als je van plan bent lokaal doet elk bedrijf, het huren of leasen van een flat, of met jezelf betaald uit uw werk.

Bepaal hoe je reist, terwijl het leven in Engeland. Het huren van een auto is eenvoudig, maar een rijbewijs is vereist. Burgers niet van de EU of EER kunnen vergunning hun oorspronkelijke bestuurder te ruilen voor een Britse één, waardoor chauffeurs te rijden voor maximaal 12 maanden.

Hoe om te werken in Engeland

Bepaal welk veld je komt te werken in. Zorg voor een werkvergunning als uw vakgebied vereist. Nieuwe ondernemers, religieuze ministers, leraren en taalassistenten, die in post-graduate opleiding, schrijvers / kunstenaars of de werknemers met het uitzenden bureaus van hun woonplaats niet nodig een werkvisum. Zet opzij genoeg geld om een ​​werkvergunning te kopen als uw bedrijf niet zal compenseren.

Het verkrijgen van een werkvisum voordat hij naar het Verenigd Koninkrijk. Inschrijven bij een Worker Registration Scheme, waar mensen uit bepaalde landen invullen EEA1 formulieren en vergoedingen. Bijzondere banen vereisen speciaal visum toelaat. Get lokaal ingehuurd om uw behoefte aan een expat voordeel pakket voorkomen.

Aanpassen aan uw nieuwe land; dit dient te gebeuren binnen zes maanden.

Hints

Uitzendkrachten hebben behoefte aan een ander soort visum en een geldig aanbod voor een sponsoring naar het Verenigd Koninkrijk te verkrijgen.

Typisch de meeste mobiele telefoon aanbieders suggereren het ontsluiten van de telefoon bij verhuizing naar een nieuw land; het ontsluiten van uw telefoon zal u toelaten om dezelfde cellulaire en nummer te gebruiken in het buitenland.

Werkvergunningen hebben een tijdslimiet; als je het land niet binnen zes maanden na het verkrijgen van uw visum hebt ingevoerd, zal de vergunning ongeldig.

Als u een rijbewijs zijn het verkrijgen, bedenk dan dat de Engels rijden aan de linkerkant van de weg.

Share This Post