Index / Onderwijs / Hoe te leren Engels Grammar Rules

Share This Post

Onderwijs

Hoe te leren Engels Grammar Rules

De studenten van het Engels als vreemde of tweede taal hebben behoefte aan een goed begrip van de grammaticale regels. Het verkrijgen van dit inzicht kan vaak vervelend en moeilijk voor studenten en docenten. U kunt echter, maakt het leerproces een s

Advertisement

De studenten van het Engels als vreemde of tweede taal hebben behoefte aan een goed begrip van de grammaticale regels. Het verkrijgen van dit inzicht kan vaak vervelend en moeilijk voor studenten en docenten. U kunt echter, maakt het leerproces een stuk makkelijker door het volgen van een procedure waarbij u de betekenis en de structuur van grammaticaregels in context te presenteren, studenten in staat stellen de grammatica oefenen en, ten slotte, prompt studenten om passende straffen van hun eigen producten.

Wat je nodig hebt

Schoolbord of whiteboard

Ten gepaste straffen op stukjes papier

Pennen en potloden

Stukken papier

Expose de studenten om bijvoorbeeld zinnen met de grammatica regel die u onderwijst. U kunt ervoor kiezen om dit te doen met een leeshoek, een opname van een gesprek of een video. Bij het onderwijzen van het verleden eenvoudige tijd, bijvoorbeeld, u kunt ervoor kiezen om krantenartikelen te gebruiken, omdat deze vaak gebruik van de verleden tijd.

Vraag de leerlingen vragen die hen zal hen in staat stellen om de betekenis van voorbeeldzinnen afleiden. Bij het onderwijzen van de "naar" structuur met een voorbeeld zin zoals "Hij gaat om te lunchen," bijvoorbeeld, vraag de leerlingen, 'Heeft hij van plan om te lunchen?' "Wanneer is hij van plan om te lunchen? ' Op deze manier kun je de leerlingen te begeleiden om te bepalen dat "naar" wordt gebruikt voor toekomstige plannen.

Schrijf een voorbeeld zin die de grammatica regel die u lesgeeft op het whiteboard of schoolbord gebruikt. Vraag de leerlingen om de verschillende delen van de zin te identificeren. Bijvoorbeeld als je een cadeau perfecte zin hebben geschreven op het bord, zoals: "Hij heeft gegeten," studenten moeten een onderwerp, huidige vorm van 'hebben' en een voltooid deelwoord werkwoord identificeren.

Geef de leerlingen een set van ongeveer tien zinnen waaruit de grammatica regel, maar met woorden ontbreekt. Studenten vullen de zinnen door het invullen van de ontbrekende woorden. Vraag de leerlingen om hun werk in paren of groepen controleren voordat gaan over de zinnen als een klasse.

Geef de leerlingen een activiteit die hen aanmoedigt om de grammatica regel je studeert gebruiken. Als, bijvoorbeeld, het onderwijzen van de grammatica regel voor de huidige continue tijd, je zou elke leerling vragen om drie voorbeeld zinnen schrijven met behulp van de huidige continue, te beginnen met 'ik ben. " Circuleren als de studenten werken geven van hulp als dat nodig is. Schik de klas in groepjes van drie en vraag de studenten om de beurt het nabootsen van hun straf. De andere studenten moeten proberen te raden, in het Engels, wat de student miming. Bijvoorbeeld: "Je bent zwemmen, '' Je eet", "Je maakt het ontbijt."

Hints

Leer een grammatica regel tegelijk. Te veel grammaticaregels in een les wordt de leerlingen verwarren

onderwijzen altijd de betekenis van een grammatica voor de structuur.

Geef studenten ruimschoots de gelegenheid om zowel de praktijk en de productie van de taal met betrekking tot de grammatica regel je studeert.

Nooit, tenzij het absoluut noodzakelijk is, vertellen de studenten de betekenis van een grammatica regel. In plaats daarvan, begeleiden studenten door middel van vragen en passende voorbeelden, zodat zij in staat zijn om af te leiden voor zichzelf, en u, vertel de betekenis van grammaticaregels.

Share This Post