Index / Careers & Work / Hoe te Leggings Wikkel in WWI legeruniformen

Share This Post

Careers & Work

Hoe te Leggings Wikkel in WWI legeruniformen

Bekend als Doughboys, Amerikaanse soldaten in de Eerste Wereldoorlog maakte militaire legging wraps beroemd. Deze legging beenwindsels werden genoemd en werden rond de kuiten en over de top van de broekspijpen. Of u deelnemen aan militaire re-enactme

AdvertisementBekend als Doughboys, Amerikaanse soldaten in de Eerste Wereldoorlog maakte militaire legging wraps beroemd. Deze legging beenwindsels werden genoemd en werden rond de kuiten en over de top van de broekspijpen. Of u deelnemen aan militaire re-enactments, of gewoon geïnteresseerd in militaire geschiedenis en uniformen, het verpakken puttees is een manier om een ​​beetje van de geschiedenis te herhalen. Terwijl het wikkelen een moeilijke taak zijn, zijn er een aantal stappen die kunnen worden gebruikt om deze wikkelen Wereldoorlog legging.

Wat je nodig hebt

beenwindsels

Rol de katoen tape einde van de puttee naar het einde met de wol strip. U wilt dat de katoen tape te worden in het midden van de rol.

Plaats het vrije einde van de rol op het scheenbeen en rol ongeveer 6 inches ervan. Rol totdat je de bovenkant van je boot te bereiken.

Vouw de legging strak langs en wikkel het twee keer rond je been overlapping van het materiaal aan de bovenkant van je boot.

Ga door het verpakken van de leggings uw kalf. Zorg ervoor dat de vorige laag gedeeltelijk overlappen met elke nieuwe laag.

Rol de katoen tape zodra u klaar bent met het verpakken van de leggings. De wrap moet net onder je knie in de buurt van de bovenkant van je kuit te beëindigen.

Wikkel de katoenen tape rond de top van de leggings en bind het met een knoop. De legging moet goed passen, maar moet niet zo strak als het verkeer af te snijden zijn.

Share This Post