Index / Cars / Hoe te Lees de HC PPM Emissietest

Share This Post

Cars

Hoe te Lees de HC PPM Emissietest

De meeste staten in de VS eisen dat voertuigen ondergaan emissies of smog testen. Deze tests meten van de hoeveelheid schadelijke stoffen voertuigen te verdrijven in de lucht en te identificeren die voertuigen die moeten worden opgelost voordat ze we

AdvertisementDe meeste staten in de VS eisen dat voertuigen ondergaan emissies of smog testen. Deze tests meten van de hoeveelheid schadelijke stoffen voertuigen te verdrijven in de lucht en te identificeren die voertuigen die moeten worden opgelost voordat ze weer kan worden gereden. Emissies tests omvatten de uitlaat test, die de hoeveelheid stikstofoxide, koolmonoxide en koolwaterstoffen uitstoot meet. Binnen de uitlaat gedeelte van uw testresultaten zie je "HC PPM", dat verwijst naar de koolwaterstof bedragen.

Zoek de uitlaat gedeelte van uw uitstoot testresultaten.

Vind "HC PPM" in de uitlaat sectie. U leest dit als koolwaterstof delen per miljoen, en het betekent het aantal koolwaterstofmoleculen per miljoen moleculen uitgestoten door de uitlaat.

Bepaal of je slagen of zakken de HC PPM deel van de test. Het aantal koolwaterstoffen toegestaan ​​verschilt van staat tot staat, maar over het algemeen voor voertuigen die na 1994, zal uw voertuig een HC PPM lezing van minder dan 50 nodig.

Interpreteer de HC PPM lezen. Als u de HC PPM deel van de test mislukt, kan dat betekenen dat er een probleem is met de carburateur, inspuitsysteem of zuurstof sensor, of dat de motor olie wordt verdund of het luchtfilter is vies.

Hints

Vraag voor diagnostische werkzaamheden uit te voeren op uw voertuig als je de HC PPM gedeelte van de test mislukken.

Share This Post