Index / Cars / Hoe te Lagerafdichtingen installeren

Share This Post

Cars

Hoe te Lagerafdichtingen installeren

Wiellagers zijn integraal in het toestaan ​​van een wiel om gewicht te verdelen en het verminderen van de wrijving van spinnen. Lagers zijn verpakt in vet als een smeermiddel en zich binnen een knuffel. Slijtage, vuil, water en ander vuil kan de effe

AdvertisementWiellagers zijn integraal in het toestaan ​​van een wiel om gewicht te verdelen en het verminderen van de wrijving van spinnen. Lagers zijn verpakt in vet als een smeermiddel en zich binnen een knuffel. Slijtage, vuil, water en ander vuil kan de effectiviteit van de lagers te verminderen, waardoor ze breken. Het vervangen van de pakkingen en ompakken zijn belangrijk onderhoud stappen om een ​​dure reparatie te voorkomen.

Wat je nodig hebt

handvatmoersleutel

Platte schroevendraaier

Ratchet wrench set

Twee kleine stenen of blokken

Hamer

Kleine blok hout

Vod

nieuwe afdichting

Vet

Draai de wielbouten op het wiel met de lug moersleutel, en schuif het wiel.

Wrikken zachtjes op het vet eraf met behulp van een platte schroevendraaier om het te verwijderen. Draai het wiel als je wrikken rond de randen, aan de dop tillen, totdat deze loskomt.

Verwijder de splitpen dat het kasteel moer op zijn plaats houdt. Er kan een kooi of borgring plaats van een splitpen, afhankelijk van het wielsamenstel. Wrikken van een moer kooi of borgring met de schroevendraaier. Voor een splitpen, gewoon buig het recht en schuif het uit.

Draai de kroonmoer met een ratelsleutel, en verwijder deze. Voor wielen met aangehechte breaks, draait u de moer op de remklauw en schuif ze van de hub eerste. Schuif de hele naaf van de as.

Trek de buitenste lager en as wasmachine uit het centrum van de naaf. Draai de naaf over, en zet het op twee kleine blokken zodat het midden van de naaf heeft een open ruimte eronder. Gebruik het kleine blok hout en een hamer naar het centrum lager tikken en te verzegelen uit. Het hout zal de kracht van de hamer te verspreiden zonder jatten het metaal. U kunt ook de schroevendraaier gebruiken om de afdichting lek raken en los te wrikken uit de vergadering, omdat ze worden vervangen.

Zet opzij de lagers op een papieren handdoek. Het is een goed idee om ze schoon te maken en opnieuw in te pakken met vet, terwijl u de vergadering hebt elkaar.

Reinig de binnenkant van de naaf en de as. Vet de wedstrijd, de binnenkant van de kraag van de wielnaaf. Draai het wiel en schuif de binnenste lagers in de naaf, plaats dan de zeehond in op de top. Tik op de afdichting voorzichtig om het te vervoeren. Vet de afdichting. Schuif het wiel weer op de hub.

Schuif de buitenste lagers en buitenste afdichting op de as en in de naaf. Schuif de borgring op de as als werd gebruikt. Plaats het kasteel moer op zijn plaats terug op de naaf en draai. Rock the hub om zeker te zijn van een strakke pasvorm, dan weer draai de kroonmoer. Wanneer een spie wordt gebruikt om de moer vast te houden, te vervangen nu, buig het dan om deze te vergrendelen. Vervang het wiel.

Share This Post