Index / Kunst en Vermaak / Hoe te laden Sounds op een MPC 1000

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te laden Sounds op een MPC 1000

Akai MPC 1000 drum machine is voorzien van een volledige set van ingebouwde drum samples voor u om te zetten in beats. Als u wilt gaan dan de vooraf ingestelde geluiden, kunt u geluiden in WAV-formaat te laden in het geheugen van de MPC 1000, vervolg

Advertisement

Akai MPC 1000 drum machine is voorzien van een volledige set van ingebouwde drum samples voor u om te zetten in beats. Als u wilt gaan dan de vooraf ingestelde geluiden, kunt u geluiden in WAV-formaat te laden in het geheugen van de MPC 1000, vervolgens toewijzen aan pads op de drum machine. Om dit te doen, de overdracht van de geluiden van uw computer naar de MPC 1000 geheugenkaart, laad ze met behulp van de knoppen van de drum machine.

Wat je nodig hebt

Geheugenkaart

USB-kabel

Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf op de MPC 1000. Druk op de "Mode" toets en vervolgens op "Pad 2 / Load." Sluit de MPC 1000 op uw computer met behulp van de USB-kabel.

Druk op de Windows-toets en de "E" samen om Windows Verkenner te openen. Navigeer naar de map die de geluiden die u wilt laden in de MPC 1000. Sleep de geluiden naar het pictogram Windows Explorer voor de MPC 1000. bevat met de rechtermuisknop op het pictogram MPC 1000 en klik op "Eject." Koppel de USB-kabel.

Druk op de "Mode" knop op de MPC 1000 en vervolgens op "Pad 2 / Load." Gebruik de pijl omhoog cursor naar het veld "File" te selecteren. Druk op de "Window".

Blader door de bestanden op de geheugenkaart met behulp van de omhoog en omlaag pijltjestoetsen. Open mappen door ze te markeren met de cursor en vervolgens op de pijl naar rechts te drukken. Markeer het geluid dat u wilt laden in de MPC 1000.

Druk op de "F5", die zich direct onder de MPC 1000 LCD-scherm, om het geluid in het geheugen te laden. Druk op de "F2" -toets om het monster te bekijken.

Wijs de sample aan een pad door te drukken op de pad. Druk op "F5" om de wijziging op te slaan.

Hints

Om geluiden terug naar uw computer, druk op de "Pad 3 / Save 'te verplaatsen, sluit de MPC 1000 en sleep de geluiden op uw harde schijf.

Share This Post