Index / tech / Hoe te kopiëren van een beeld van een website

Share This Post

tech

Hoe te kopiëren van een beeld van een website

Het internet staat vol met foto's die beschikbaar zijn voor persoonlijk en educatief gebruik zijn. Of het nu een beeld van een ontspannen strandvakantie of een van uw favoriete beroemdheid, kunt u het online te vinden. Beelden kopiëren van websites d

AdvertisementHet internet staat vol met foto's die beschikbaar zijn voor persoonlijk en educatief gebruik zijn. Of het nu een beeld van een ontspannen strandvakantie of een van uw favoriete beroemdheid, kunt u het online te vinden. Beelden kopiëren van websites duurt slechts een paar klikken.

Klik rechts op de afbeelding die u wilt kopiëren. Een dropdown menu verschijnt op het scherm.

Kies de 'Afbeelding opslaan als' optie. Een pop-up venster zal verschijnen.

Kies de map waarin u de afbeelding wilt kopiëren (de "map PhotosP is een populaire keuze).

De naam van de foto in de juiste veld om iets wat je zult herinneren. Foto's van websites hebben meestal een lange en ingewikkelde namen die u waarschijnlijk te vergeten wanneer het tijd is om de foto te vinden komt.

Klik op de knop "Save" aan de onderkant van de pop-up venster. De afbeelding wordt nu naar uw computer gekopieerd.

Hints

Beelden kopiëren van websites is prima zolang het beeld niet auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van auteursrechtelijk beschermde foto's wordt soms toegestaan ​​door het verkrijgen van toestemming van de webmaster of fotograaf. Websites hebben meestal contact informatie beschikbaar is om te schrijven naar de juiste persoon om deze toestemming te krijgen.

Het is nooit goed om de eigendom van een afbeelding die u niet maken claimen. Geef krediet wie ere toekomt, hetzij aan de maker of de website waar u de afbeelding gevonden.

Share This Post