Index / Persoonlijke financiën / Hoe te kopen Zero Coupon Obligaties

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te kopen Zero Coupon Obligaties

In lekentaal, zero coupon betekent 'geen interesse. " Nulcouponobligaties geen rente gedurende de looptijd van de obligatie. In plaats daarvan bouwt ze belangstelling langs en herinvesteren het op hetzelfde rentetarief. Als u investeert in een band,

Advertisement

In lekentaal, zero coupon betekent 'geen interesse. " Nulcouponobligaties geen rente gedurende de looptijd van de obligatie. In plaats daarvan bouwt ze belangstelling langs en herinvesteren het op hetzelfde rentetarief. Als u investeert in een band, de entiteit die hij (meestal een overheid of bedrijf) betaalt u de hoofdsom en rente wanneer de lening loopt. U koopt obligaties met nulcoupon met een grote korting, veel minder dan de nominale waarde op de vervaldag. Hoewel ze komen niet zonder risico, worden ze beschouwd als meer conservatieve beleggingen dan iets als voorraden, als je ze te houden tot ze volwassen worden.

Houd Zero Coupon Obligaties tot op de vervaldag

Schaf zero coupon obligaties als een minder volatiel alternatief voor het spelen van de aandelenmarkt. Hoewel niet zonder risico, obligaties zijn nog steeds een meer voorspelbaar investeringsklimaat dan vele andere investeringen. U ontvangt een forfaitair bedrag op de vervaldag als je in staat om vast te houden aan uw obligaties voor de lange termijn zijn.

Bekijk zero coupon obligaties als een investering op lange termijn. U kunt uw risico met deze obligaties te verminderen door vast te houden aan hen tot op de vervaldag. Gebruik ze voor besparingen op lange termijn doelen, zoals het kopen van een nieuw huis of het betalen voor de opvoeding van een kind.

Uitstellen betalen federale belastingen op uw obligatie inkomsten door de aankoop van de obligaties via uw belasting-uitgestelde pensioen-account. De rente op obligaties met nulcoupon is belastbaar voor het huidige inkomen jaar, hoewel de rente wordt herbelegd en je hoeft het niet ontvangen in hetzelfde jaar. Als u obligaties te kopen via een pensioen-account, bent u niet belast op de opbrengst totdat u met pensioen gaat.

Voorkomen dat het betalen federale belastingen op zero coupon obligatie winst door het kopen van tax-free gemeentelijke zero coupon obligaties. Deze worden uitgegeven door middel van staten, provincies en andere lokale instanties en de rente is meestal vrijgesteld van federale belastingen.

Begrijp dat hoe meer u betaalt voor de obligatie, hoe minder je opbrengst zijn. Bijvoorbeeld, als een obligatie ter waarde van $ 1,000 bij de vervaldag (de nominale waarde) en je het te kopen voor $ 700, je weet dat je gaat verdienen $ 300 aan rente over het op de vervaldag. Als je het kopen voor $ 600, zul je $ 400 in het belang van te maken op de vervaldag.

Bezoek uw full-service of korting makelaar om zero coupon obligaties te kopen. Alle makelaars betaalt hetzelfde bedrag aan geld voor zero coupon obligaties, maar hun markeringen of commissies zullen verschillen. De nominale waarde van de obligatie is hetzelfde, ongeacht waar je het koopt.

Hints

Vermijd het verliezen van geld door de aankoop van verzekering met zero coupon bonds zodat als de emittent in gebreke blijft op de obligaties, je hoeft niet alles te verliezen.

De verkoop van zero coupon obligaties vóór de vervaldag is een taak voor professionals. Als de rente te verhogen en u verkoopt uw ​​zero coupon obligatie vóór de vervaldag, kon je eigenlijk te verkopen voor minder geld dan wat je betaald. Ook zijn emittenten toegestaan ​​om de bond "call" als de rentevoeten dalen en betaalt u de rente, voer dan opnieuw de binding op de lagere rente.

Share This Post