Index / Cars / Hoe te kopen van een nieuwe auto met minimumloon

Share This Post

Cars

Hoe te kopen van een nieuwe auto met minimumloon

De National Automobile Dealers Association en de Federal Trade Commission stelt dat de gemiddelde prijs van een nieuwe auto is $ 28,400. Als je het minimumloon verdienen en hebben andere financiële verantwoordelijkheden, kan het moeilijk om te betale

Advertisement

De National Automobile Dealers Association en de Federal Trade Commission stelt dat de gemiddelde prijs van een nieuwe auto is $ 28,400. Als je het minimumloon verdienen en hebben andere financiële verantwoordelijkheden, kan het moeilijk om te betalen voor een nieuwe auto geheel of in aanmerking te komen voor een auto lening die past bij uw budget zijn. Voordat u begint te winkelen voor een auto, de opbouw van uw krediet, onderzoek uw opties en sparen voor een cash-aanbetaling.

Bepalen hoeveel je kunt veroorloven om elke maand te betalen. Voordat u begint om nieuwe auto's te onderzoeken, kijk naar je budget en bepalen hoeveel u per maand kunt betalen voor uw auto. Noteer dit cijfer en neem het met u wanneer u de auto winkelen beginnen.

Praat met uw bank en autodealer over lening problemen voordat winkelen. Voordat u begint om specifieke merken en modellen onderzoek, praat met potentiële geldschieters over hun inkomen en krediet eisen.

Bespaar tot een aanbetaling van niet minder dan 10 procent. Een flinke aanbetaling op een nieuwe auto zal lager uw maandelijkse betalingen en geven u een betere kans om te worden goedgekeurd voor een lening.

Bouw je krediet. Ongeacht uw inkomen, met een hoge credit score, lage schuld-to-income ratio, en gevestigde krediet geschiedenis zal uw kansen te worden goedgekeurd voor een auto-lening te verhogen.

Doe je onderzoek. Neem contact op met een aantal dealers voordat u uw aankoop, het onderzoeken van de prijzen en financieringsmogelijkheden.

Zoek een mede-ondertekenaar. Als u niet in aanmerking te komen voor een lening, terwijl het maken minimumloon zijn, het vinden van een familielid of vriend met een goede kredietwaardigheid en solide inkomen, die zal co-teken op uw lening.

Share This Post