Index / Persoonlijke financiën / Hoe te kopen Royal Caribbean Stock

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te kopen Royal Caribbean Stock

Een reden om enkel uit Royal Caribbean voor een voorraad investeringen is het bedrijf uitkeringen beleid voor de aandeelhouders die cruises nemen. De holding Royal Caribbean Cruises Ltd is eigenaar en exploitant van de Royal Caribbean International c

AdvertisementEen reden om enkel uit Royal Caribbean voor een voorraad investeringen is het bedrijf uitkeringen beleid voor de aandeelhouders die cruises nemen. De holding Royal Caribbean Cruises Ltd is eigenaar en exploitant van de Royal Caribbean International cruise lijn, samen met de Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Cruises en CDF Croisieres de France. Royal Caribbean is een Amerikaans bedrijf en het geeft aandelen op de New York Stock Exchange onder het symbool RCL. Investeren in de cruise-lijn bedrijf werkt hetzelfde met enige beursgenoteerde aandeel.

Open een voorraad brokerage account als je niet al een hebt. Uw bank kan bieden brokerage diensten, of u kunt de lokale kantoor van een full-service beursvennootschap bezoeken. Als alternatief, online discount broker kunt u kopen en aandelen te verkopen via een online account toegang. Online opdrachten variëren van $ 5 tot $ 10 per keer dat je koopt of verkoopt. Commissie tarieven voor een live makelaar zal aanzienlijk hoger zijn, maar de makelaar zal al het benodigde papierwerk afhandelen.

Transfer wat geld in uw brokerage account. Account middelen minima variëren van nul tot enkele duizenden dollars. U kunt in geld te sturen per cheque, overschrijving of het opzetten van Automated Clearing House betalingen. ACH transfers neem een ​​paar dagen duidelijk, maar kost niets. Zodra ze zijn ingesteld, kunt u geld verplaatsen in beide richtingen.

Zoek de Royal Caribbean koers van het aandeel. Gebruik de RCL voorraad symbool om de huidige prijs via uw online account scherm of een van de belangrijkste financiële websites.

Bepalen hoeveel aandelen die u wilt kopen. In de meeste gevallen kunt u alleen hele aandelen, een of meer aan te schaffen. Vermenigvuldig het aantal aandelen maal de koers van het aandeel vermeerderd met de provisie voor de totale kosten te krijgen. Bijvoorbeeld, in juli 2014, RCL werd de handel op ongeveer $ 60 per aandeel. Met een $ 10 commissie, zou 15 aandelen kosten $ 910 en 200 aandelen zou zijn $ 12.010.

Verzend een kooporder voor het aantal aandelen dat u wilt met behulp van de online trading scherm van uw korting brokerage account of door te bellen naar uw makelaar en vertelde haar om de aandelen te kopen voor je.

Controleer bij uw makelaar of online dat de aandelen zijn gekocht en tegen welke koers van het aandeel. Het duurt slechts een paar seconden om een ​​voorraad aankoop te voltooien. Echter, de koers van het aandeel schommelt voortdurend de hele markt uren, zodat uw werkelijke aankoopprijs kan iets hoger of lager dan de online getoonde prijs voordat u de bestelling geplaatst.

Share This Post