Index / Persoonlijke financiën / Hoe te kopen Home Depot Stock

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te kopen Home Depot Stock

De aankoop van de voorraden is gemakkelijker gemaakt met de komst van het internet. Het kopen van een bepaalde voorraad, in dit geval die van de Home Depot, vereist algemeen onderzoek en kennis. Wat je nodig hebt Toegang tot het Internet Telefoonboek

Advertisement

De aankoop van de voorraden is gemakkelijker gemaakt met de komst van het internet. Het kopen van een bepaalde voorraad, in dit geval die van de Home Depot, vereist algemeen onderzoek en kennis.

Wat je nodig hebt

Toegang tot het Internet

Telefoonboek

Zoek makelaar on-line. Ga naar een zoekmachine (bijvoorbeeld Google, Ask, Bing, of Yahoo) en voer "kopen voorraden" of "aandelenhandel sites" in de zoekbalk. Sommige sites zijn onder andere populaire on-line bedrijven als E-trade en meer traditionele en bekende bedrijven zoals Fidelity. Als je niet comfortabel voelt trading on-line, kijk omhoog "stock brokers 'in de Yellow Pages en bel een lokale makelaar.

Het opzetten van een account. Als het omgaan met een effectenmakelaar, zal hij of zij u helpen door het proces. Als je door middel van een online site, het is een stap-voor-stap-proces, en er zal een beveiligde formulier om uw persoonlijke gegevens te nemen. Als je eenmaal hebt een account en maakte je eerste storting, ben je klaar om te kopen.

Zoeken in de New York Stock Exchange, zowel on-line of in een dagblad. U kunt de NYSE aandelen te vinden op diverse financiële websites, waaronder Google, Yahoo, MSN Money, en AOL.

Je moet weten de voorraad symbool voor Home Depot voor het maken van de aankoop. Alle bedrijven worden vertegenwoordigd door symbolen op de New York Stock Exchange, en Home Depot's symbool is HD.

Vind de Home Depot voorraad op de beurs ticker. De ticker is de lijst van de voorraden, hun huidige of recente prijs en omvang van de voorraad (aantal aandelen) die worden verhandeld voor een bepaalde periode. Zoek naar de Home Depot (HD) voorraad op uw e-broker ticker pagina.

Plaats uw bestelling. U kunt dit doen door een bezoek aan de "plaats de order" of "order" pagina. Op deze pagina, plaats uw bestelling door het invoeren van uw voorraad symbool (HD) en hoeveel aandelen van de aandelen die u wilt kopen. Zodra u uw aankoop hebt gemaakt, wordt u doorverwezen naar een bevestigingspagina met hoeveel Home Depot aandelen die je hebt gekocht, evenals de totale prijs van de ingekochte aandelen.

.

Hints

Bedenk wat is een stop-loss order genoemd. Bij de aankoop van uw Home Depot voorraad, kunt u een bestelling plaatst, zodat als de voorraad dips om een ​​bepaalde prijs zal verkopen, het beperken van uw verliezen. U kunt een stop-loss plaatsen met uw makelaar of via de on-line handel in diensten. Als je bestelt on-line, ervoor te zorgen dat voldoende middelen in uw brokerage account om uw aandelen te kopen. Omgekeerd kunt u het geld verdiend met de verkoop van uw voorraad op uw bankrekening te verplaatsen.

Share This Post