Index / Persoonlijke financiën / Hoe te kopen en Handel Stock

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te kopen en Handel Stock

Ondanks de volatiliteit van de markt, het investeren in de aandelenmarkt blijft een goede lange termijn methode van het vergaren van rijkdom. Met het gemak van het verkrijgen van voorraad beleggingsinformatie en lage transactiekosten, is het nooit ge

AdvertisementOndanks de volatiliteit van de markt, het investeren in de aandelenmarkt blijft een goede lange termijn methode van het vergaren van rijkdom. Met het gemak van het verkrijgen van voorraad beleggingsinformatie en lage transactiekosten, is het nooit gemakkelijker voor de kleine belegger te kopen en handel voorraden als een professionele belegger geweest. Echter, ondanks het gemak van het krijgen in de beurs, is het niet altijd gemakkelijk om geld te verdienen. Voordat springen in zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om uw kansen op het investeren in de aandelenmarkt met succes te vergroten. Dit artikel geeft u enkele tips geven om zich te midden in de aandelenmarkt begon.

Bepaal uw beleggingsdoelstellingen. Alvorens te kopen of de handel in aandelen die u nodig heeft om uw beleggingsdoelstelling en tijdsbestek te bepalen. Als uw doel is groei op lange termijn, zul je bepaalde bestanden die past bij uw criteria te overwegen. Als uw doel is om vaak de handel agressief uw winst te maximaliseren, zal je kijkt naar een ander type van de voorraden.

Onderzoek voorraad investeringen. Zodra uw beleggingsdoelstelling wordt gedefinieerd, moet u voorraad investeringen die voldoen aan uw investering criteria te onderzoeken. Bijvoorbeeld als inkomen is belangrijker voor u dan de groei, zal je kijkt naar meer stabiel dividend betalen van voorraden. Investment onderzoek is online beschikbaar. Er zijn tal van goed onderzoek en informatie die u kunt gebruiken bij het evalueren van uw voorraad investeringen.

Vergelijk makelaar kosten. De bemiddelingsvergoeding is zeer concurrerend zijn, zodat commissies zeer laag voor het kopen en de handel in aandelen kan worden. Dit bespaart u geld en uw rendement te verhogen, maar te vergelijken elke makelaar voor de diensten die u nodig heeft. De laagste prijs is niet altijd het beste voor uw behoeften. Bepaal welke diensten u nodig heeft, zoals onderzoek en advies voordat het vergelijken van makelaars. Zorg ervoor dat de makelaar die u kiest u kunnen voorzien van de klantenservice die u nodig heeft.

Diversificatie van uw portefeuille. Om de volatiliteit te verminderen in uw portefeuille, niet al je eieren in één mand. Spreid uw beleggingen over verschillende opties, zodat een slechte uw gehele portefeuille niet naar beneden te slepen.

Bewaak de prestaties van uw portefeuille regelmatig. Je hoeft niet te worden vastgelijmd aan de prestaties van uw portefeuille, vooral als je een lange termijn perspectief, maar u moet zich bewust zijn van hoe het doet. Controleer uw optredens meerdere keren per jaar, zo niet elk kwartaal. Raak niet in paniek als uw portefeuille is naar beneden, maar wilt u misschien uw strategie aan te passen als dat nodig is.

Hints

Overweeg dollar kosten gemiddeld of investeren een vast bedrag op regelmatige tijdstippen. Dollar kosten gemiddeld zal uw gemiddelde kosten te verlagen als de voorraad is naar beneden. Het geeft je ook de discipline om regelmatig te investeren.

Terwijl je een heleboel gratis informatie en onderzoek kan vinden online pas op voorraad aanbevelingen online, zoals voorraad forums. Vaak is gevuld met mensen bevorderen voorraad oplichting.

Share This Post