Index / Eten drinken / Hoe te kopen Bottled Bitters

Share This Post

Eten drinken

Hoe te kopen Bottled Bitters

Bitters zijn alcoholische dranken die een essentieel onderdeel voor veel cocktails zijn, met merken die teruggaat tot de 18e eeuw. Vaak bestaat om obscure ingrediënten, sommige hebben hun wortels in medicijnen of als alcoholische dranken eeuwen geled

AdvertisementBitters zijn alcoholische dranken die een essentieel onderdeel voor veel cocktails zijn, met merken die teruggaat tot de 18e eeuw. Vaak bestaat om obscure ingrediënten, sommige hebben hun wortels in medicijnen of als alcoholische dranken eeuwen geleden op de markt gebracht als medicijn om belastingen te ontduiken. Dranken met bitters blijven een gemeenschappelijk huis remedie voor hebben allemaal maaginhoud. De meeste bars voorraad van de Angostura merk van bitters, maar tv-shows zoals AMC Mad Men interesse in complexe cocktails hebben vernieuwd en zijn er nieuwe merken van bitters op de markt gestimuleerd. Elk merk bitters verschillend, en kunnen zij een goed alternatief voor elkaar zijn.

Ga naar je supermarkt. Bitters kan bevatten tot 45 procent alcohol, maar velen zullen vrij verkrijgbaar in de supermarkten, omdat sommige staten niet te beschouwen alcoholische dranken - de smaak is gewoon te sterk. Kijk voor hen in de buurt van de drank mixers.

Ga naar de slijterij. De toonaangevende merken van bitters in de VS zijn Angostura en Peychaud's. De meeste slijterijen zullen deze voorraad, en een goede slijterij kan een paar flessen van een aantal van de nieuwere, kleine-batch bitters hebben.

Probeer Internet distributeurs. In het begin van 2010, een handelsgeschil tussen de maker van Angostura bitters en haar Amerikaanse distributeur veroorzaakte een tekort dat sindsdien beëindigd. Een Washington Post artikel aanbevolen Fee Brothers Aromatische Bitters als een vervanging of een bitters in een whiskey vat jaar. In het geval dit is niet beschikbaar in uw lokale slijterij, een aantal websites, waaronder Amazon, kunnen sommige op voorraad te hebben. Als u op zoek bent naar een obscure of kleine-batch bitters, diverse internetsites beschikbaar maken - al heb je de wetten van uw staat moet controleren op het aanvaarden van alcohol in de e-mail alvorens te bestellen.

Share This Post