Index / Eten drinken / Hoe te kopen 5 gallon water kannen

Share This Post

Eten drinken

Hoe te kopen 5 gallon water kannen

Lokaliseren van vijf liter water kannen om te kopen duurt een beetje moeite, maar plastic water kannen kan worden gevonden in de meeste gemeenten voor weinig geld. Eenmaal gekocht, kan de kruiken worden hergebruikt als nodig is of wordt gebruikt om w

Advertisement

Lokaliseren van vijf liter water kannen om te kopen duurt een beetje moeite, maar plastic water kannen kan worden gevonden in de meeste gemeenten voor weinig geld. Eenmaal gekocht, kan de kruiken worden hergebruikt als nodig is of wordt gebruikt om water op te slaan voor noodsituaties. Voor campings en andere recreatieve activiteiten, kunt u duurzamer sportbeoefenaar water kannen kopen.

Wat je nodig hebt

Creditcard of bankpas of cheque of in contanten

Het kopen van Water Jugs

Controleer uw lokale supermarkt. Als ze water ter beschikking hebben gebotteld, de kans groot dat ze verkopen in vijf gallon kannen. Je moet een extra storting op de kan te betalen in aanvulling op de prijs van het water.

Kijk in de plaatselijke sportzaken. Er zijn verschillende fabrikanten die deel uitmaken van vijf liter water kannen voor kamperen, vissen of andere activiteiten in de buitenlucht. Deze zullen meer dan wat er beschikbaar is bij een supermarkt kosten, maar ook duurzamer.

Verzoek catalogi van Cabela's, LL Bean en andere leveranciers van materieel voor gebruik buitenshuis. Zorg ervoor dat u te achterhalen van de kosten van verzending naar de totale kosten van de kruiken bij de prijsstelling.

Controleer online retailers. Websites zoals Amazon en Walmart.com dragen de kruiken tegen redelijke prijzen. Wal-Mart zal bestellingen online en stuur de kruiken naar uw dichtstbijzijnde winkel zonder verzendkosten.

Neem contact op met retailers zoals US Plastics als u van plan bent om een ​​aantal kruiken te schaffen. Kopen kannen het geval of in grotere aantallen kan aanzienlijke besparing geven op de aankoop van een tegelijk.

Hints

Als u van plan bent om water op te slaan voor gebruik in noodgevallen, voeg 1/8 theelepel huishoudelijk bleekwater per liter water. Dit heeft geen invloed op de smaak van het water, maar zal alle bacteriën uit de kraan water of een onrein container te vernietigen. Was en droog alle waterkruiken voor het vullen met water. Er zijn verschillende soorten kannen op de markt. Sommige zijn opvouwbaar voor opslag. Sommige hebben een uitloop waardoor het water gemakkelijk te bereiken. Kies het type van de kruik die bij u past.

Share This Post