Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te kleden als een Rudeboy

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te kleden als een Rudeboy

Stof je dapper blindgangers, ska kinderen - de Rudie stijl is terug. Twist traditionele formele slijtage stijlen staight-up stok het aan de man en het spoor tegen het systeem om de inhoud van uw hart, maar ook pronken met uw vermogen zo scherp als ze

AdvertisementStof je dapper blindgangers, ska kinderen - de Rudie stijl is terug. Twist traditionele formele slijtage stijlen staight-up stok het aan de man en het spoor tegen het systeem om de inhoud van uw hart, maar ook pronken met uw vermogen zo scherp als ze komen om te verschijnen. Hou je trilby - deze nemen op high-end herenkleding is niet kostuum van je grootvader, zoon.

style Basics

Esthetisch geïnspireerd door de Jazz Age, gangsters en cowboys, de rudeboy blik neemt elementen van de mannen formele slijtage en trucs ze in individualistische stijl. Maatpakken met bijgesneden broek, old-school hoofddeksels en helder gekleurde sokken, dassen en sjaals maken deze hipster stijl opvallen tegen een zee van gewone bedrijfsleven slijtage en casual kledij. In het algemeen over-the-top in de presentatie, de stijl heeft subversie en daagt alledaagse kleding keuzes.

De geschiedenis

Tegen een achtergrond van armoede, werkloosheid en de ontwikkeling van ska in de danszalen van 1950 Jamaica, Rudeboys, of "Rudies," verscheen voor het eerst. De stijl herrijst regelmatig; eenmaal in het Verenigd Koninkrijk in de jaren 1960, dan weer in de jaren 1980 punk scene. revival van vandaag is pure hipster chic.

Suit Up

Een slanke, smalle pasvorm in een pak is een must voor elke rudeboy. Broeken zijn meestal bijgesneden of voorzien geen "break" - dat wil zeggen, de zoom liften te onthullen felgekleurde en gedessineerde sokken. Manchetten zijn optioneel. Onder het pak jas, een kraag dress shirt in een onverwachte kleur of patroon is een must. Sommige Rudeboys don vesten, terwijl anderen het goed doen met een magere gevormd stropdas in de klassieke muzikant look. Niemand stuk moet overeenkomen met de anderen - mix en match kleuren, patronen en stoffen bij zal tot u uw eigen draai hebt bereikt op de stijl.

de Extras

Accessoires zijn verre van optioneel - in feite, ze maken de look. Schoeisel omvat glanzende kleding schoenen, loafers en brogues gecombineerd met kleurrijke sokken. Button, kwast en andere decoratieve details op schoenen te tonen individuele stijl. Borstbeeld van je beste hoed - fedora, trilby of varkensvlees-pie - of af te zien van de hoed voor een klassieke coif. Bij koud weer, gooien op een grote jurk jas in een gewaagde, ongebruikelijke kleur. Kijk koel achter een paar klassieke donkere zonnebril. Voeg altijd een beetje iets uniek is voor u - een kleurrijke pochet, een zakhorloge of ketting, de revers of dasspelden of sieraden die tot u spreekt. Houdt u niet - deze stijl vraagt ​​om gehoord te worden.

Share This Post