Index / Sport en fitness / Hoe te kiezen voor de lengte van een Longboard

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te kiezen voor de lengte van een Longboard

Terwijl de korte skateboards voornamelijk worden gebruikt voor trucs, longboard skateboards zijn ideaal voor het krijgen van rond de stad. Variërend in lengte van 34 inch tot meer dan 5 feet, longboards geven een gladde stabiele rit. Kies de lengte v

AdvertisementTerwijl de korte skateboards voornamelijk worden gebruikt voor trucs, longboard skateboards zijn ideaal voor het krijgen van rond de stad. Variërend in lengte van 34 inch tot meer dan 5 feet, longboards geven een gladde stabiele rit. Kies de lengte van uw longboard op basis van het beoogde doel. Uw lengte en gewicht hebben geen invloed op uw keuze van de longboard lengte.

stedelijk woon-werkverkeer

Kies een longboard van 40 inch of onder aan wendbaarheid te maximaliseren voor drukke stedelijke of campus woon-werkverkeer. Longboards in het gebied van 34-40 inch zijn een goed compromis tussen stabiliteit en wendbaarheid.

Matige Downhill Stabiliteit

Hoe langer het bord, hoe stabieler het zal voelen voor hoge snelheden en afdalingen. Voor het transport in dunbevolkt gebied, waar de behandeling van over de heuvels en op de snelheid belangrijker is dan in staat om snel te schakelen, kiest een longboard tussen de 40 en 46 inches lang.

Maximale Downhill prestaties

Selecteer een longboard tussen 46 en 60 inch lang voor maximale downhill prestaties. Longboards van deze lengte zijn het best geschikt voor het racen en het doen van surfer-stijl trucs zoals cross stap en hang tien. Longboards in deze reeks zijn niet wendbaar genoeg voor woon-werkverkeer in drukke gebieden.

Hybride Longboard Skateboards

Een skateboard tussen 28 en 34 inch is een hybride die is snel genoeg voor de slalom en bepaalde trucs, maar nog steeds bruikbaar voor woon-werkverkeer. Hoewel hybriden zijn niet stabiel genoeg voor steile hellingen, kan de flexibiliteit bruikbaar in zeer drukke gebieden.

Share This Post